sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Bigg Boss 13: spune Salman Khan, s-ar putea să nu găzduiască episoadele extinse

Vishal explică gazdei Salman Khan că concurenții spuneau că a primit deja o budincă pregătită în timp ce munceau din greu pentru a conduce acest spectacol. În acest episod, Bigg Boss a dezvăluit că TRP-ul emisiunii a crescut și cel de-al treisprezecelea sezon a devenit unul dintre anotimpurile de succes din toate timpurile din istoria Bigg Boss.


Mai târziu, Salman le spune publicului că după ce au auzit despre prelungirea până la jumătatea lunii februarie, concurenții sunt doar lăsați în casă (îndreptându-se spre camera de control). Salman le spune atunci concurenților că s-ar putea să nu-l vadă în timpul episoadelor de prelungire.

După ce au auzit acest lucru, Hindustani Bhau, Arti Singh, Shehnaz și câțiva alții au insistat că ar trebui să găzduiască emisiunea. Apoi, Salman Khan a spus că în timpul prelungirii, el va avea extensia în altă parte (angajamente anterioare).


Apoi, Salman Khan a întrebat concurenții care nu sunt mulțumiți de extinderea emisiunii. Mahira Sharma, Rashami Desai și Sidharth Shukla ridică mâinile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu