sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Bigg Boss 13 PROMO: Salman Khan se retrage la Sidharth Shukla, îi vorbește agresiv


Vestea bună este că Bigg Boss 13 se ocupă foarte bine de topurile TRP atât de mult, încât acum producătorii au decis că emisiunea va primi o prelungire de cinci săptămâni și, dacă se vor crede, rapoartele vor avea loc în finalul emisiunii. În februarie 2020. Cu toate acestea, știm cu toții că în zilele de sâmbătă și duminică, Salman Khan vine la emisiune pentru a vorbi cu gharwale-ul și, cel mai târziu, se spune că în episodul de astăzi de Ka Waar de weekend, Salman Khan va vorbi cu Sidharth Shukla exact cum vorbește cu alți concurenți și adică agresiv. Asta e corect!

În promoție, putem vedea că Salman Khan va lua cazul lui Siddharth Shukla, în modul în care acesta din urmă înțelege și adică Salman Khan va vorbi agresiv cu Shukla pentru a-i da o bucată din tort și pentru a-l face să înțeleagă așa el vorbește cu ceilalți nu este acceptabil. În episoadele anterioare, am văzut că Salman Khan a fost văzut dând un avertisment sever către Shukla pentru a urmări modul în care se comportă în casă, iar în episodul de astăzi, îl vom vedea pe Salman Khan vorbind cu Siddharth Shukla agresiv în care va pleca de la un ton normal până la un ton tare, apoi Salman îi va spune lui Shukla că așa sună vocea lui în casă către lumea exterioară.

În episodul precedent al weekendului Ka Vaar, l-am văzut pe Salman care i-a spus lui Shukla să vină să aibă un singur unu cu el, dacă este atât de interesat în lupta cu Asim. Ei bine, aceasta nu este clar prima dată când Salman l-a avertizat pe Shukla despre comportamentul său și noi am căzut acum, este timpul pentru Shukla să-și facă actul împreună înainte de a se face fizic cu cineva în casă. Săptămâna aceasta, Sidharth Shukla a devenit căpitanul casei, iar astăzi, se va vedea că se luptă cu Vishal Aditya Singh după ce Vishal și Rashami vor primi o înjurătură de la Bigg Boss pentru că fura bugetul de lux.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu