sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Dabangg 3: Cine îndrăznește să danseze împotriva lui Prabhu Deva? Salman Khan. În Geci de potrivire

La începutul acestui an, rapoartele au făcut runda pe internet că Salman Khan și regizorul Dabangg 3, Prabhu Deva, aveau să facă un dans în film, ceea ce acum a fost confirmat de un raport de la jumătatea zilei. Prabhu Deva, care a dansat alături de Salman pentru o scurtă secvență în piesa Mera Hi Jalwa din filmul Wanted din 2009, a spus la jumătatea zilei că piesa a fost deja filmată: „Împărtășirea spațiului ecranului cu el într-o melodie după ce Mera Hi Jalwa a fost magică. Nu pot niciodată să refuz cererea lui. Sper că oamenii vor dori să ne vadă din nou împreună. Se pare că piesa cu Salman și Prabhu Deva este cea mai vorbită piesă Munna Badnam Hua, care este o versiune redux a lui Munni Badnam Hui de la Dabangg, cu Malaika Arora.

Între timp, o sursă apropiată filmului a declarat la jumătatea zilei că echipa filmului a creat inițial o jachetă specială pentru Salman pentru melodia Munna Badnam Hua, iar după ce Prabhu Deva a fost călărit pentru piesă, Salman a cerut una identică pentru Prabhu Deva: "Având în vedere că Prabhu Deva este o icoană a dansului, Salman a simțit că o distracție distractivă între ei va deveni un punct de vorbire. De îndată ce regizorul a fost de acord să înfrunte camera, Salman a sunat-o pe sora Alvira Agnihotri și designerul Ashley Rebello, care stăpânesc distribuția lui Dabangg 3 și le-a cerut să-și pună la dispoziție o jachetă similară cu cea care sporta în cântec, pentru Prabhu Deva ". Ashley Rebello și Alvira Agnihotri sunt designeri de costume pentru Dabangg 3.

Domnul Rebello a povestit la jumătatea zilei ce a făcut jacheta Munna Badnam Hua a lui Salman Khan atât de specială: "Punctul culminant al sacoului Salman (provenit de la designerul Michael Cinco) este porțiunea care include vitralii și poartă imaginea unui rege. Pentru Prabhu Deva, eu a trebuit să obțină o geacă similară în ultimul moment. A fost ideea lui Salman să-l înfige. "

Anterior, un raport al Oglinzilor de la Mumbai a citat o sursă în care a declarat că Chulbul Pandey a lui Salman îl va provoca pe Prabhu Deva la un ring-off pentru a câștiga peste Warina Hussain în piesa Munna Badnam Hua: „Conform temei melodiei, Prabhu Deva gesticulează lui Warina să-l sune, dar Salman vede asta și, în încercarea de a câștiga inima lui Warina, îl provoacă pe Prabhu Deva ".

Salman Khan a lansat deja două melodii din playlist-ul lui Dabangg 3, ambele prezentând pași de dans extraordinar. Sonakshi Sinha își reamintește rolul de Rajjo al soției lui Chulbul Pandey în film.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu