sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Salman Khan reacționează la violul medicului veterinar Hyderabad: „Acestea sunt cel mai rău tip de șaitani deghizați în forma umană” Actorii Salman Khan, Akshay Kumar și mulți alți celebri din Bollywood s-au dus pe Twitter pentru a-și exprima furia pentru violul și uciderea unui tânăr veterinar din Hyderabad.

Actorul Salman Khan este cea mai recentă celebritate din Bollywood, care a reacționat la violul și criminalul recent al medicului veterinar din Hyderabad. Ajungând pe Twitter, Salman a scris o notă nerăbdătoare despre moartea femeii și a cerut dreptate.

#JusticeFor *** Aceștia sunt cel mai rău tip de shaitani deghizați în forma umană! Durerea, tortura și moartea femeilor nevinovate precum nirbhaya n *** ar trebui să ne adune acum pentru a pune capăt unor astfel de șaiteți care trăiesc printre noi, înaintea oricărei alte femei nevinovate ... n familia lor trece prin această agonie extremă n pierdere deoarece acest lucru trebuie oprit. Să fie betii bachao să nu fie doar o campanie. Acesta este momentul pentru a-i anunța pe acești demoni că toți vor sta împreună. Mai *** sufletul se poate odihni în pace #JusticeFor *** ", a scris Salman în tweeturile sale.

Trupul ars al medicului a fost găsit joi la periferia Shadnagar din districtul Ranga Reddy din Telangana. Conform sondei preliminare, poliția suspectează că medicul veterinar a fost agresat sexual. Poliția a arestat vineri patru persoane acuzate de crimă.

Citește și: Tânărul medic veterinar ucis, incendiat lângă Hyderabad, după ce vehiculul ei s-a stricat

Multe alte celebrități Bollywood au reacționat, de asemenea, la moartea și violul înfiorătoare. Akshay Kumar și-a exprimat indignarea și a scris: „Se pare că îl pierdem ca societate. Au trecut 7 ani până la cutremura #Nirbhaya și țesătura noastră morală continuă să fie în bucăți. Avem nevoie de legi mai stricte. Trebuie să STOPI! ”, A replicat el.

Actorul Rakul Preet Singh și-a exprimat dezgustul pentru incident. „Nici nu știu cum să reacționez în urma incidentului. Ca națiune este momentul în care ne insuflăm teamă în mintea oamenilor, astfel încât nimeni nu îndrăznește să se gândească niciodată la comiterea unei crime atât de groaznice ", a spus ea

Actorul Farhan Akhtar a subliniat și realitatea întunecată a „cât de nesigure” este societatea noastră. „Ceea ce au făcut acești bărbați pentru a fi # *** este un alt amintire întunecată a cât de nesigure am permis societății noastre să devină, nu oferind rapiditate și spunând dreptate în aceste cazuri ..! Inima iese la familia ei în orele lor de durere de neimaginat ”, a spus el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu