luni, 30 decembrie 2019

Aayush Sharma introduce fanii Ayat Sharma; Nepoata lui Salman Khan este drăguță ca un buton

New Delhi: superstarul Bollywood, sora lui Salman Khan, Arpita Khan, a născut o fetiță pe 27 decembrie. Ea a optat pentru secțiunea C pentru a-l livra pe copil la ziua de naștere a lui Salman.
Anunțând sosirea fiicei sale, Aayush Sharma a luat-o pe Instagram și a scris: „Am fost binecuvântați cu o fetiță frumoasă. Mulțumesc mult pentru toată dragostea și binecuvântările pentru Ayat Sharma
Acum, Aayush a postat o serie de imagini cu fiica sa Ayat pe Instagram. El a descris imaginile: "Bine ați venit în această lume frumoasă Ayat. Ați adus multă fericire în viața noastră. Poate să atingeți viața tuturor cu multă dragoste și bucurie."
Salman Khan are multe de sărbătorit chiar acum cu lansarea filmului său, a treia tranșă a francizei sale de superhit Dabangg - Dabangg 3.
Pe lângă asta, Bhai din Bollywood a sunat și el la 54 de ani de naștere pe 27 decembrie, dar ziua a devenit un lucru special pentru el, deoarece sora sa dragă Arpita Khan Sharma și-a salutat cel de-al doilea copil, o fiică prin secțiunea C, în aceeași zi, un cadou de la ea către fratele ei.
Arpita și soțul ei, actorul Aayush Sharma au anunțat nașterea fiicei lor, Ayat Sharma, pe profilurile lor de social media.
De asemenea, Salman a tweetat la fel și într-o postare emoționantă le-a mulțumit fanilor pentru dorințele lor și sorei sale pentru că i-au oferit cel mai memorabil cadou.
Astăzi, ca un deliciu pentru fani, Aayush a împărtășit prima imagine a fiicei lor Ayat pe profilul său de socializare.
În imagine, Aayush poate fi văzut ținându-l pe Ayat așa cum arată fiul său Ahil Sharma. El a descris imaginea spunând: "Bine ați venit în această lume frumoasă Ayat. Ați adus multă fericire în viața noastră. Poate să atingeți viața tuturor cu multă dragoste și bucurie."
Analizând imaginea, ne aflăm cât de drăguță este nepoata lui Salman și nu putem aștepta atât ca Aayush, fie Arpita să împărtășească mai multe imagini cu adorabila ei fiică.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu