luni, 30 decembrie 2019

BB13

'Bigg Boss 13' 30 decembrie 2019, Actualizare scrisă: Arti refuză din nou să se implice în lupta Sidharth-Rashami


Verificați actualizările LIVE ale lui Bigg Boss 13 Somvaar Ka Vaar 30 decembrie 2019 Episodul:
22:29 IST luni, 30 decembrie 2019
Sunil Grover intră în casă și îl tachinează pe Salman Khan dintr-un videoclip MMS despre care se scurg. Apoi primește cupcakes pentru el și îi cere lui Salman să lingă gheața de pe obraz.
22:33 IST luni, 30 decembrie 2019
Salman se întoarce la concurenți prin intermediul Mi TV și îi întreabă despre rezoluțiile de Anul Nou.
22:36 IST luni, 30 decembrie 2019
Salman le cere colegilor de gospodărie să lipească puii 2020 pe fața celorlalți gospodari și să ia o rezoluție în numele lor. Asim face o rezoluție pentru Sidharth cu privire la controlul mâniei sale și îngrijirea sănătății sale. Rashami face o rezoluție pentru Mahira unde trebuie să se gândească înainte să vorbească. Arhaan face o rezoluție similară pentru Sidharth ca Asim.
22:38 IST luni, 30 decembrie 2019
Vishal face o rezoluție pentru ca Rashami să aibă gânduri clare, în timp ce Madhurima face ca Arti să nu creeze o prietenie cu un scop. În timp ce Shehnaz îl face pe Rashami să facă o rezoluție despre a fi curajos în legătură cu relația.
22:46 IST luni, 30 decembrie 2019
Salman le cere gospodarilor să picteze un semn roșu pe chipul altor deținuți pe care îi consideră concurenți. Mahira îl face pe Paras țintă, în timp ce îl consideră pe Sidharth o competiție. Jariwala îl face pe Asim țintă, în timp ce Arti îl consideră pe Rashami o competiție. Ținta lui Bagga este Paras și chiar Shehnaz.
22:52 IST luni, 30 decembrie 2019

Arhaan și Rashami îl vizează pe Asim, în timp ce îl țintește pe Desai. Sidharth țintește el însuși și apoi Paras.
22:53 IST luni, 30 decembrie 2019
Sunny Leone îl surprinde pe Salman cu un tort. Ei joacă un joc amuzant care îl lasă pe Salman în despărțiri.
23:02 IST luni, 30 decembrie 2019
După ce dansează pe „Baby Doll” împreună, Sunny se îndreaptă în casă.
23:03 IST luni, 30 decembrie 2019
Apelantul săptămânii îl întreabă pe Sidharth de ce s-ar lupta cu Rashami după ce acesta și-a cerut scuze. Sidharth refuză să-și ceară scuze lui Rashami și spune că, dacă a adus trecutul. Apoi a lămurit că a întâlnit-o pentru a se clarifica înainte de a intra în emisiune. Rashami a spus că Sidharth obișnuia să intre cu echipa de creație și să-și taie scenele. Ea chiar spune că Arti știa despre toate. Arti spune că nu se va implica.
23:10 IST luni, 30 decembrie 2019
Vorbind despre eliminări, Bagga, Madhurima și Arhaan se află în fundul trei, iar Bigg Boss va anunța evacuarea în jurul nopții. Salman râde necontrolat în timp ce spune că nu va putea întâlni un concurent anul viitor în casă.
23:12 IST luni, 30 decembrie 2019
După ce Salman îi vede pe concurenți, Sidharth îl întreabă pe Arti despre ce a vorbit Rashami despre el. Shehnaz încearcă să-l oprească. Sidharth continuă să spună că, dacă ea poate scoate la iveală trecutul, poate și el.
23:20 IST luni, 30 decembrie 2019
Sidharth îl acuză pe Rashami că a făcut furori despre el în casă. Arhaan îl întreabă pe Sidharth despre ce se întâmplă și de ce se uită la el, ei intră într-un argument.
23:24 IST luni, 30 decembrie 2019
Arti merge și îi cere lui Rashami să nu intre în trecut. Sidharth spune că Rashami l-a urmat la Goa. Sidharth spune că nici măcar nu-și putea aminti două rânduri de dialoguri. Asim îl roagă pe Arti să o ia pe Sidharth înăuntru și ea îi spune să nu mai tragă nimic. Jariwala îi spune lui Asim că îi pocnește pe toți acum. El spune că este mediator.
23:30 IST luni, 30 decembrie 2019
Rashami spune că se simte speriată în timp ce vorbește cu Arhaan și Asim în toaletă. Asim spune că a vorbit despre Goa și a provocat incidente. În timp ce Sidharth, în schimb, spune că Rashami este plin de murdărie.
23:36 IST luni, 30 decembrie 2019
Arhaan continuă să spună că va lovi Sidharth. Shehnaz îi spune lui Asim să nu se implice. Sidharth spune că Arhaan susține că îl cunoaște de un deceniu și că nu știe despre fiul său de cinci ani.
23:40 IST luni, 30 decembrie 2019
Bigg Boss îi cheamă pe toți din zona grădinii, Sidharth refuză să meargă. Shehnaz încearcă să-l convingă și el îi cere să rămână în afara ei. În timp ce Sunil Grover intră ca Gutthi pentru a-i distra pe gospodari.
23:42 IST luni, 30 decembrie 2019
În timp ce distribuția Bhangra Paa Le vine să-și promoveze filmul.
1. Salman Khan primește gospodari pentru a seta rezoluția noului an cu o răsucire
Salman Khan gets housemates to set new year resolution with a twist
1/4

Noul an este aproape de colț și după ce le-a învățat pe gospodarii lecții care au lovit cu greu despre curățenie și igienă de bază, Salman Khan îi determină să stabilească rezoluția noului an, deși cu o răsucire. Conform sarcinii, concurenții trebuie să acorde unuia dintre colegii de casă o rezoluție de Anul Nou pe care doresc să o urmeze. Asim și Arhaan acordă lui Sidharth noul său rezoluție, amândoi îl roagă să își păstreze furia sub control și să țină un control asupra limbii sale. În cazul în care Paras dă o rezoluție lui Asim și îi spune, împreună cu motivarea fanilor tăi să facă sală, ar trebui să-și motiveze fanii făcând treburile casnice și nu face scuze.

2. Arhaan și Rashami fac din Asim ținta lor
Arhaan and Rashami make Asim their target
2/4

În continuare, Salman Khan solicită concurenților să pună o cruce pe fața unui concurent cu ajutorul unei vopsele care sunt deja vizate sau pe care doresc să le țintească în noul an. Mult pentru șocul tuturor, sfârșesc prin a-și alege prietenii peste dușmani, o indicație clară că nesiguranțele au început să crească. În timp ce Paras pictează chipul lui Sidharth declarându-l cel mai mare concurent al său, Arhaan și Rashami îl fac pe Asim următoarea lor țintă.

3. Devoleena Bhattacharjee vizitează casa
Devoleena Bhattacharjee visits the house
3/4

Concurenții sunt pentru o mare surpriză în timp ce „regina OMG” Devoleena Bhattacherjee intră în casă cu un scop special. În timp ce unii șocați să-și dea spatele, Rashami se sfâșie văzându-și prietenul. Încercând să ofere tuturor un control de realitate, Devoleena conduce un show de chat în casă. În primul rând, Rashami se confruntă cu o întrebare despre relația ei și Arhaan. Ea îi întreabă motivul pentru care nu a acceptat inelul și a acordat un backup Arhaanului, în ciuda a ceea ce i-a făcut. Devoleena a mai spus că Rashami ar putea pretinde că nu știe despre copilul lui Arhaan, întrucât pare să ia totul foarte ușor. În plus, acuză Rashami că s-a distanțat de ceilalți concurenți din cauza lui Arhaan.

4. Cine va fi evacuat ?!
Who will get evicted?!
4/4

Mai mult, pe măsură ce teama eliminării preia, Salman Khan anunță că de data aceasta, Bigg Boss va anunța numele concurentului evacuat în locul lui. El declară numele celor trei concurenți de jos - Madhurima Tuli, Shefali Bagga și Arhaan și îi face să stea pe o linie de pericol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu