luni, 30 decembrie 2019

Bigg Boss 13 Weekend Ka Vaar actualizări scrise: Salman Khan curăță mizeria gospodarilor pentru a le învăța o lecție




Gazda emisiunii Salman Khan a avut parte de o săptămână plină de evenimente cu lansarea lui Dabang 3, Crăciunul, ziua de naștere a acestuia și întâmpinarea unui nou-născut în familie. Dar starea necurată a casei este ceea ce l-a lăsat cel mai epuizat. Privind atitudinea gospodarilor și pentru a le învăța o lecție, Salman intră în casă înarmat cu echipamente de curățare și începe să spele ustensile, urmată de curățarea frigiderului și a zonei de gaz. În timp ce toate acestea se întâmplă, concurenții sunt într-un șoc absolut blocat în dormitor. Când îi strigă scuzele pentru a-i cere să se oprească, Salman nu dă atenție și se îndreaptă spre zona de baie. De la decuplarea orificiului de canalizare până la curățarea zonei de depozitare, Salman alege toate gunoaiele lăsând gospodăriile jenate și umilită. Ulterior, gazda se întâlnește cu concurenții prin intermediul Me TV și își exprimă furia. El spune că acum nu putea tolera vederea unei case neîngrijite, iar oamenii care locuiesc în casă nu-i pasă de ea, decât să facă scuze pentru a nu-l curăța. Concurenții își cer scuze și Salman le oferă câteva sfaturi despre cum să mențină igiena de bază în casă. De asemenea, apreciază efortul lui Shehnaz de a-și îndeplini datoria de căpitan.
Bigg Boss 13 Weekend Ka Vaar written updates: Salman Khan cleans up housemates' mess to teach them a lesson

Este săptămâna de naștere a lui Salman Khan, iar episodul este incomplet fără sărbători. Este instruit să meargă în zona Akhada aparent pentru o sarcină, dar Salman este ignorat de surpriza care îl așteaptă. El găsește zona Akhada decorată cu afișele și imaginile sale din 10 ani de călătorie Bigg Boss. Ca o oda a sprijinului său neîncetat pentru spectacol, Bigg Boss oferă o privire a călătoriei lui Salman Khan printr-un videoclip care l-a lăsat cu ochii lacrimi. Concurenții au participat, de asemenea, cu spirit complet și au interpretat un cântec de melodii populare ale lui Salman Khan, ducând pe toată lumea pe banda de memorie.
Ulterior, Salman Khan arată publicului o sarcină interesantă jucată de concurenți, numită BB Daily News, unde concurenții sunt împărțiți în două echipe și trebuie să aleagă o față care se potrivește categoriei care include Fraud, Politics, Gossip și Crime Land, oferindu-le un titlu interesant. Echipa A include Arhaan, Rashami, Vishal, Madhurima, Asim și Shefali Bagga, în timp ce echipa B are Paras, Mahira, Sidharth, Shehnaz, Aarti și Shefali Jariwala. Când echipa B îl califică pe Asim drept chela și îl pune în secțiunea criminalitate, aceasta duce la o luptă urâtă care ia din nou întreaga casă.
După această sarcină, Salman Khan joacă o altă sarcină care îi readuce pe concurenți la câteva momente de neuitat petrecute în casă. Există un zid de amintiri amenajat în zona de locuit unde există cutii numite după concurent. Există două fotografii în casă, cu unele amintiri cu concomitentii lor și fiecare concurent trebuie să aleagă o fotografie pentru a merge pe peretele memoriei și a arunca cealaltă. Concurenții coboară pe banda de memorie și explică de ce unele amintiri erau rele și altele bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu