duminică, 29 decembrie 2019

Salman Khan împlinește 30 de ani în Bollywood!

imagine
Actorul și producătorul Salman Khan a împlinit 30 de ani la Bollywood. El și-a mulțumit fanilor și binevoitorilor săi pentru o călătorie incredibilă. Este o zi mare pentru superstarul Salman Khan, deoarece împlinește trei decenii în cinematografia indiană, își creditează fanii pentru longevitatea carierei sale și pentru succesul inegalabil.











Salman Khan a distrat publicul tuturor grupurilor de vârstă cu cele mai bune experiențe cinematografice ale sale. De-a lungul a trei decenii, Salman a livrat câteva filme iconice care sunt îndrăgite chiar și astăzi. Filmele „Bajrangi Bhaijaan” și „Sultan” au fost succese masive de box office și au trecut în clubul 300 crore. Cele mai îndrăgite filme ale lui Salman Khan includ, de asemenea, „Kick”, „Bharat” și „Prem Ratan Dhan Payo”, toate din clubul 200 crore.




Amintind despre filmul de debut al lui Salman Khan, „Maine Pyar Kiya”, Piyush Mishra a spus nu rolului lui Prem în Maine Pyar Kiya și a schimbat destinul lui Salman Khan.
Salman Khan și-a făcut debutul ca premier în Maine Pyar Kiya. Filmul a continuat să rupă caseta și l-a transformat pe Salman Khan într-o superstar peste noapte.

Actorul se bucură de cea mai mare și loială fanbase din industrie, acest lucru indică faptul că accesul superstarului nu se limitează doar la cifrele de la box office. În afară de aceasta, Salman Khan este umanist și prin Fundația Sa Fiind Om, a ajutat milioane de oameni din întreaga India.

Ultima lansare a superstarului, Dabang 3, a câștigat inimile tuturor la box office și a ajuns aproape de 150 de croire. Un fapt interesant este că acesta este cel de-al cincisprezecelea film consecutiv al lui Salman, care a traversat marca 100 de crore la caseta sa.

Salman Khan va fi văzut în următorul film „Radhe: Your Most Wanted Bhai”, în regia lui Prabhudeva, produs de Sohail Khan cu Salman Khan, Disha Patani, Randeep Hooda și Jackie Shroff. Este programat să fie lansat în 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu