vineri, 31 ianuarie 2020

BB13

'Bigg Boss 13' 30 ianuarie 2020, Actualizare scrisă: Sidharth Shukla spune că va deveni fostul lui Shehnaz Gill

Sidharth Shukla i-a cerut lui Bigg Boss să-l înlăture din sarcină dacă Vikas Gupta încearcă să-l câștige înșelând
  • Echipa Web ADN
  • 30 ianuarie 2020, 09:58 PM IST
22:32 IST joi, 30 ianuarie 2020
Vikas stă cu Himanshi, Rahsami și Asim. Himanshi cântă „Koi Mil Gaya”. Vikas îl informează pe Asim că a plecat la cină cu Himanshi. Vikas îi cere lui Asim să ia trofeul și el să-l ia pe Himanshi. Himanshi spune că trofeul este mai important pentru Asim, când Asim spune că vrea să îl câștige pentru ea. Himanshi spune că motivul lui Asim ar trebui să fie trofeul. Asim spune că nimeni nu îl poate înlocui pe Himanshi. Între timp, Shehnaz vine și vorbește cu Sidharth. Ea spune că, în timp ce usca hainele, și-a amintit de Sidharth. Apoi i-a îmbrățișat și a spus că există câteva momente în care ea trebuie să trăiască singură. Sidharth spune doar „cât de dulce” și „discuția interesantă” și îi cere să plece. Shehnaz spune că Sidharth se plictisește de ea acum și el refuză asta. Shehnaz își ia sărutările.
22:35 IST joi, 30 ianuarie 2020
Shefali spune cum s-a întâmplat hashtagul lui Himanshi și Vikas. Shehbaz vorbește despre intrarea sa în Bigg Boss. El este gelos pe Vikas, care primește un sărut și o îmbrățișare din partea tuturor. Între timp, Himanshi vorbește cu Arti și Kashmera despre modul în care Shehnaz încearcă să intre într-o relație în care Himanshi este deja. Himanshi spune că din cauza lui Shehnaz a trebuit să rupă logodna. Ea spune că s-a simțit rău că mama ei a fost târâtă la nivel național. Ea spune că a părăsit emisiunea cu demnitate deplină. Himanshi spune cum este sortată și el este excedat.
22:38 IST joi, 30 ianuarie 2020
Asim se supără când Himanshi și Vikas vorbesc. Amândoi îl băteau pe Asim și râdeau când pleacă. Asim spune că este și vina lui Himanshi. Asim spune că trage lucruri. Himanshi spune că creează o scenă. Asim spune fără Himanshi că nu stă cu nimeni, decât cu Rashami. Himanshi își cere scuze lui Vikas, iar Asim face la fel și Vikas spune că era de așteptat. Vikas își cere scuze lui Asim și pleacă. Vikas spune apoi că el și Himanshi sunt prieteni, dar ar menține distanța în interiorul casei. Sidharth îl întreabă pe Vikas ce face. Sidharth îl abuzează pe Asim și îi spune lui Vikas să o lase să fie. Himanshi îl întreabă pe Asim dacă vrea să regrete că a fost acolo. Ea spune că s-a jenat din cauza lui Asim. Vikas le cere să încheie subiectul.
22:42 IST joi, 30 ianuarie 2020
Shehnaz o numește apoi Sidharth extraordinară. Sidharth spune că va deveni „ex” și obișnuit. Shehnaz spune că are gânduri proaste despre ea. Himanshi spune că cineva ar putea să-l tragă în clipa în care pleacă. Sidharth îl sună pe Asim nesigur când Vikas discută subiectul. Himanshi îi cere lui Asim să fie un domn.
22:44 IST joi, 30 ianuarie 2020
Paras anunță o nouă sarcină. Toți trebuie să-și spună dialogurile. Echipele sunt împărțite în două. Asim flirtează cu Arti în situație. Sidharth, Rashami și Mahira discută, de asemenea, situația. Sidharth și Rashami recreează lupta lui Madhurima și Vishal. Mahira recreează rapul lui Asim. Vishal și Shehnaz recreează romantismul lui Paras și Mahira. Rashami, în act, l-a lovit din greșeală pe Mahira. Rashami se luptă cu Sidharth. Sidharth este fericit să arunce apă pe Rashami de cinci ori. Vikas spune că atât Sidharth, cât și Rashami se bucură de recreerea luptei.
22:50 IST joi, 30 ianuarie 2020
Paras și Mahira, și Vikas și Shefali recreează momentele romantice ale lui Shehnaz și Sidharth. Shehnaz recreează stand-up-ul lui Arti. Sidharth îi spune lui Kashmera că a aruncat apă de 6-7 ori. Shehnaz și Vishal recreează romantismul lui Paras-Mahira. Arti îl sărută pe Vishal între ei. Vishal și Arti recreează luptele și momentele romantice ale lui Sidharth-Rahsami. Asim intervine și el. Sidharth îi cere lui Devo judecătorul să adauge un punct. Ea îi spune lui Rashami că Sidharth este bun la inimă și că este de acord, dar spune că este foarte sarcastic să se descurce. Asim recreează Arhaan și romancele Arti.
22:54 IST joi, 30 ianuarie 2020
Shehnaz este încă supărat că Sidharth nu o va întâlni după emisiune. Ea spune că ar veni la el și s-ar culca cu el. Apoi râde în timp ce vorbește. Shehnaz spune că și-ar controla emoțiile și el spune că altfel ar merge la alții. Sidharth spune că Shehnaz este sevakul său, în timp ce ea spune că el este iubirea ei. Se supără și vorbește mult și doarme sub pătură.
22:57 IST joi, 30 ianuarie 2020
Bigg Boss arată videoclipurile tuturor colegilor de casă. Oamenii adoră videoclipul lui Sidharth și videoclipul lui Vishal îi distrează. Shefali discută videoclipurile și apoi discuțiile încep printre judecători. Există un argument dacă poate exista o recreere. Vishal spune că Sidharth nu poate accepta niciodată pierderea. Judecătorii dau voturi în funcție de egalitate. Mahira îl sună pe Shebaz părtinitor pentru Shehnaz. Vikas este rugat să-l informeze pe Bigg Boss și sunt în continuare la egalitate. Există un argument pe care video-ul este mai bun. Bigg Boss felicită fiecare acasă pentru performanța lor, dar chiar și această sarcină este radd.
23:04 IST joi, 30 ianuarie 2020
Himanshi îi spune lui Shebaz că a vrut să acopere fotografia machiajului său, care a fost motivul luptei lor. Shehnaz dă fotografia lui Himanshi și începe să o taie. Shehnaz crede că Himanshi va deveni managerul ei în lumea exterioară. Himanshi pătuțește că nu voia să se prăbușească și îl întreabă pe Shebaz dacă merită să vină atât de mult. Sidharth îl sprijină pe Rashami în timp ce Vishal spune că vorbește în spate. Oamenii din Sidharth trebuie să fie atenți la mușcarea lui Rashami. Rashami îi întreabă pe Asim și Himanshi când au schimbat comportamentul. Rashami spune că Vishal stă cu ei, dar îi laudă pe alții. Vishal vine să vorbească cu Rashami. El este supărat că dacă Sidharth se poate amuza de ea, de ce nu poate? Rashami spune că Vishal o păcălește. Rashami spune că este prietena ei, dar că nu l-ar considera drept concurent. Vishal îi oferă apoi lui Rashami o îmbrățișare. Shehbaz spune că Vishal nu a lăsat pe nimeni pe frunte. Sidharth se prezintă pe sine.
23:09 IST joi, 30 ianuarie 2020
Kashmera spune că s-a simțit rău că Rashami i-a spus lui Arti de ce nu a luat poziție pentru ea. Apoi a întrebat-o pe Rashami de ce nu a oprit-o pe Arhaan la „depozit fix”. Rashami spune că Paras a făcut comentarii cu privire la hainele, banii și multe altele ale lui Arti. Kashmera spune că Rashami nu s-a arătat ca prietenă. Rashami spune că Arti a ajutat-o ​​foarte mult și astfel a încercat tot posibilul. Rashami spune că s-a simțit rău că Arti i-a spus că nu va vorbi cu ea în afara casei. Kashmera îi roagă lui Arti și Rashami să-i spună asta și se îndreaptă spre un argument. Arti spune că Rashami l-a avut pe Devo, apoi pe Arhaan și apoi pe Asim. Arti subliniază cum s-a supărat pe Arhaan și Rashami o avertizează să nu mai elimine subiectul.
23:13 IST joi, 30 ianuarie 2020
Shehnaz îi spune lui Vikas că Shefali și Sidharth au mers împreună la toaletă. Shehnaz spune că gura lui Sidharth nu pătrunde niciodată. Shehnaz spune că a scanat-o complet pe Sidharth. Himanshi și Shefali au râs. Shehnaz le spune tuturor cum Sidharth a spus că este o operă de artă. Shefali spune unic și hatke. Shehnaz spune că Sidharth a spus-o sarcastic. Vikas și Himanshi spun că asta a greșit la televiziunea națională. Vikas spune că Shehnaz este ajooba.
23:16 IST joi, 30 ianuarie 2020
Locuitorii se trezesc la Paisa Yeh Paisa. Sidharth îi spune lui Asim despre modul în care frunzele de ceai devin o problemă. Mahira și Asim intră în discuție în curând. Ea îl numește fără creier. Mahira spune că elaichi nu ar trebui să treacă peste. Kashmera îl sună pe Asim enervant. Sidharth îi cere lui Asim să bea ceai după ce toată lumea o face. Asim este de acord cu Sidharth mai târziu și le cere tuturor să bea ceai, pentru a putea bea mai târziu. Arti îi spune lui Kashmera că ar susține Sidharth și Shehnaz. Kashmera spune că Arti nu poate salva Sidharth pentru că este competiția ei, așa că Arti ar trebui să-l susțină pe Shehnaz sau Asim.
23:21 IST joi, 30 ianuarie 2020
Shehbaz subliniază cum Shehnaz a făcut o promisiune falsă pe capul tatălui ei, după care părul i-a căzut. El informează, de asemenea, cum mama lor spune că vârsta ei s-ar reduce din cauza ei. Devo îl informează pe Rashami despre cum Sidharth este constant în emisiune. Ea spune că toată lumea este falsă, cu excepția lui. Ea spune că masti Rashami și Sidharth sunt vizibili și dacă urăște pe cineva, asta este Paras și Mahira. Vikas informează despre următoarea sarcină, care este sarcina tijori. Vikas discută strategia. De asemenea, Vishal îi spune lui Asim că trebuie să câștige o rundă. Când Vikas îi cere lui Shebaz să floteze, el spune că ar putea fi fratele lui Flipper, dar nu flip. Vikas îi spune lui Shefali că mai întâi Vishal și apoi Rashami ar trebui să fie în afara sarcinii. Șehbaz consideră că Rashami ar trebui să iasă mai întâi, când Sidharth le cere să decidă ce vor. Sidharth numește, de asemenea, Paras și Mahira. Shehnaz spune că nu are încredere în Shefali. Vikas spune că al patrulea număr este Mahira. Kashmera spune că Shefali este foarte rapid. Sidharth spune că nu ar face astfel de lucruri cu oamenii din casă, iar Shehnaz se supără, ducând astfel la o luptă. Sidharth i-a cerut să înceteze să latre și să fie un râșnit, afirmând că nu sunt naukarul lor. Shehnaz îi cere chiar lui Shebaz să nu joace.
23:39 IST joi, 30 ianuarie 2020
Arti îi spune lui Sidharth că Shehnaz se gândește la ea însăși. Sidharth se supără și îi cere lui Arti să nu vorbească fără niciun motiv. Kashmera se întreabă de ce strigă el la ea. Vikas îl îmbrățișează pe Rashami și spune că va merge în finală. Șefali îl întreabă pe Vikas ce a strategat și el ia aceleași nume. Kashmera spune că nu are încredere în Vikas. Paras vine și le vorbește. Vikas îi cere lui Kashmera să nu se schimbe și spune că lucrurile s-ar putea schimba. Kashmera îi cere lui Vikas să nu dicteze. Vikas îl întreabă pe Shebaz de ce nu a vorbit când a fost întrebat despre asta. Vikas spune că Shebaz ar fi flipat periculos. El îl numește sarcastic atunci „superb”. Sidharth se supără pe Vikas. Shehnaz îl oprește pe Sidharth și îi cere să înțeleagă că ea și Arti trebuie să meargă înainte. Se enervează și Shehnaz se supără și el țipă la el. Vikas spune că nu-l vrea pe Shebaz în joc și Sidharth spune că toată lumea ar trebui să joace individual. Shefali și Kashmera spun că trebuie să-și folosească creierul. Sidharth îi cere, de asemenea, lui Shefali să nu vorbească. Vikas spune că știa că Șebaz îi va șterge. Arti îi spune lui Kashmera că Shehnaz nu are încredere în Shefali sau Vikas. Shefali îi spune lui Paras că Shehnaz ar trebui să fie mai întâi afară. Vikas îi spune lui Kashmera că toți banii vor fi cu el. Shehnaz îi cere lui Shebaz să respecte ce decide echipa. Se blochează între argumentul lui Shehnaz și Sidharth. Sidharth spune că Vikas nu funcționează în conformitate cu mintea lui Shukla. Kashmera îl întreabă pe Asim de ce ar juca în funcție de Vikas. Îl dorește pe Shebaz ca a patra persoană.
23:49 IST joi, 30 ianuarie 2020
Sidharth îi spune lui Paras că își dorește echipa intactă, în timp ce Vikas spune că l-ar elimina pe Shebaz mai întâi. Buzzerul se stinge. Sidharth cere oamenilor care au citit regulile să meargă înainte. Vikas îi spune lui Himanshi că a vrut să-l salveze pe Arti, dar acum nu vrea. Vikas încearcă să vorbească cu Arti și Kashmera țipă la el pentru că vine în jocul ei.
23:57 IST joi, 30 ianuarie 2020
Kashmera întreabă cum Vikas se răstoarnă și nu este aici pentru Arti, ci pentru Sidharth. Ea îl acuză că a stricat relația cu Arti. Vikas spune că Arti a fost prioritatea ei, iar Kashmera spune că știa jocul ei. Kashmera îi spune lui Vikas că este lipsit de etică și nu poate vorbi cu familia ei. Shefali intră între ei și Kashmera îi cere să nu vorbească între ei. Kashmera îi spune lui Vikas că trebuie să o protejeze pe Arti. Kashmera întreabă cine este Vikas pentru a-l salva pe Shefali.
1. Devoleena supărată
Devoleena upset
1/5

Înșelăciunea lui Vikas Gupta a lăsat-o supărată pe Devoleena Bhattacharjee. Asim Riaz, care are probleme cu Vikas, a fost martor la luptă.

2. Legătura lui Vikas Gupta și Himanshi Khurrana
Vikas Gupta and Himanshi Khurrana
2/5

Vikas și Himanshi, cu toate acestea, s-au legat ca două mazăre într-o păstăi în cadrul emisiunii.

3. Vikas Gupta îl supără pe Sidharth Shukla!
Vikas Gupta upsets Sidharth Shukla!
3/5

În timp ce Vikas sprijinea Sidharth, el a încercat să joace mastermind, dar a sfârșit înșelând și supărând Sidharth Shukla în acest proces.

4. Himanshi Khurrana și Shehnaz Gill rezolvă diferențele
Himanshi Khurrana and Shehnaz Gill sort out differences
4/5

Misterul din spatele controversei lui Shehnaz Gill și Himanshi Khurrana este în sfârșit dezvăluit. Mai mult decât atât, cei doi Punjaaban au îngropat pălăria.

5. Sarcina Tijori devine interesantă
Tijori task becomes interesting
5/5

După actul lui Vikas Gupta, Paras Chhabra a început să urle și pe Shehbaz. Mahira s-a alăturat și în sprijinul lui Paras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu