vineri, 31 ianuarie 2020

„Hum Paanch”: Rohit Shetty a abordat Ajay Devgn și Salman Khan pentru același rol?

Superstarsele Ajay Devgn și Salman Khan sunt din nou la răscruce, la 25 de ani de la lansarea lui Karan Arjun a lui Rakesh Roshan. În timp ce se afla în Karan Arjun, Salman l-a înlocuit pe Ajay în fața lui Shah Rukh Khan, după ce acesta din urmă a renunțat la rol, rapoartele sugerează că ambele superstaruri au fost acum abordate pentru același rol și au primit narațiuni pentru Rohit Shetty și următorul film al lui Farah Khan.
Conform unui raport publicat în Pinkvilla, o sursă comercială a comentat despre același lucru și a spus: „Atât Ajay Devgn, cât și Salman Khan au fost abordați pentru Rohit Shetty și Farah Khan, Hum Paanch. În timp ce Salman a auzit destul de multe narațiuni de scenariu, Ajay a fost s-a apropiat în urmă cu aproape câteva săptămâni. Salman și el sunt amândoi foarte apropiați de Rohit, în timp ce Ajay i-a făcut cineastului o pauză în Zameen (2003), Rohit și Salman au împărtășit întotdeauna o legătură caldă și Rohit a fost mereu dornic să facă o film cu el. "
Rapoartele afirmă, de asemenea, că inițial Rohit și Farah aveau o poveste care se învârte în jurul a șapte frați, dar Salman le-a cerut să reducă numărul la cinci și să revină cu o nouă narațiune. De asemenea, Salman a dorit să fie redenumit scenariul Hum Paanch, titlul care este în prezent cu Boney Kapoor.
Pe planul lucrării, Ajay se află în prezent pe un succes inegalabil al primei sale lansări din 2020, de asemenea, al 100-lea film al său, Tanhaji: Unsung Warrior, care a jucat, de asemenea, Saif Ali Khan și Kajol în rolurile pivotale. Pe de altă parte, ultima lansare a lui Salman Khan a fost în 2019, a treia parte a hitului său franciză Dabangg.'Hum Paanch': Did Rohit Shetty approach Ajay Devgn & Salman Khan for same role?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu