vineri, 31 ianuarie 2020

★ Cel mai rapid Salman Khan !

Salman Khan revine pe marele ecran de pe Eid în acest an, în încercarea de a salva mândria și terenul pierdut în ultimii ani.
În afară de Tiger Zinda Hai și Bharat într-o anumită măsură, Salman nu s-a bucurat cu adevărat de succes în ceea ce privește vânzările de bilete la casă. Oamenii pot dori să-l vadă în direct, personal, la televizor, pe drumuri și în mall-uri, dar nu în interiorul cinematografelor
Deci, în încercarea de a conecta toate lacurile, unul dintre lucrurile pe care Salman le face la sfatul oamenilor bine înțeles este KISS - Keep It Short, Silly - când vine vorba de următorul său film Radhe: Your Most Wanted Bhai. " Radhe va fi cel mai scurt film al lui Salman din ultimii ani. El a spus clar regizorului Prabhudeva să nu facă filmul prea mult și acesta este și un motiv pentru care nu au filmat prea mult și au reușit să înfășoare întregul program în timp record. De fapt, Radhe este, de asemenea, cel mai rapid film pe care Salman l-a filmat în ultimii ani ", ne informează sursa noastră din industria cinematografică. Actorul a vrut să încheie filmările până în martie, dar, de fapt, o face chiar în 21 februarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu