vineri, 31 ianuarie 2020

Exclusiv: dublu necaz! Ajay Devgn și Salman Khan au fost ambii abordați pentru Hum Paanch de Rohit Shetty!

imagine
Într-o ciudată coincidență de fel, Ajay Devgn și Salman Khan se află într-un loc în care erau acum 25 de ani - chiar înainte de realizarea lui Karan Arjun a lui Rakesh Roshan. În timp ce se afla la Karan Arjun, Salman l-a înlocuit pe Ajay atunci când acesta din urmă a renunțat la rol, în Rohit Shetty și Farah Khan următorul, se pare, ambele superstaruri au fost abordate pentru același rol, narațiuni date și sunt încă pentru a da din cap! Ambii actori sunt cunoscuți ca fiind prieteni buni în viața personală și se spune că Salman a respins-o pe Kesari pentru că Ajay a dorit să facă un film bazat pe același film.
Spune o sursă comercială, „Atât Ajay Devgn, cât și Salman Khan au fost abordați pentru Rohit Shetty și Farah Khan, Hum Paanch. În timp ce Salman a auzit destul de multe povești de scenariu, Ajay a fost abordat în urmă cu aproape câteva săptămâni. Salman și el, sunt amândoi foarte apropiați de Rohit. În timp ce Ajay a făcut cineastului o pauză în Zameen (2003), Rohit și Salman au împărtășit întotdeauna o legătură caldă, iar Rohit a fost întotdeauna dornic să facă un film cu el. "
Aparent, scenariul original cu care Rohit și Farah au abordat Salman, s-au rotit în jurul poveștii a șapte frați, dar a fost vedeta care le-a cerut să-i facă cinci frați în loc de șapte, să refacă povestea și să revină la ei cu o noutate naraţiune. Salman a dorit să fie redenumit scenariul Hum Paanch (titlul este cu producătorul maidean Boney Kapoor). Dar apoi producătorii au mers la Ajay și i s-a oferit o narațiune hush-hush (la biroul său) a versiunii de scenariu anterioare, care a învârtit în jurul a șapte frați, în urmă cu aproape câteva săptămâni - ceva despre care Salman nu știe. Buzz este că, în timp ce producătorii trebuie să se întâlnească cu Salman pentru o poveste proaspătă, Ajay le-a spus că va reveni după ce va încheia unele dintre celelalte angajamente ale sale, inclusiv RRR. Atât Salman cât și Ajay au fost ocupați cu angajamentele lor de filmare și, probabil, nu au avut timpul să ajungă la pas. ”
Interesant este că și Farah Khan și Ajay Devgn împărtășesc o istorie trecută. În show-ul de chat al lui Karan Johar , Koffee With Karan (2006), Farah l-a numit pe Ajay „Cel mai supraevaluat actor”, dar ulterior și-a cerut scuze atunci când a coregrafat melodia lui Taki O Taki în Himmatwala, fratele ei, Sajid Khan și a adăugat că nu crede că Ajay a fost deloc supraestimat.
În Karan Arjun (1995), alegerea inițială a actorilor a fost Shah Rukh Khan și Ajay Devgn, dar întrucât nu erau mulțumiți de părțile lor respective și doreau să le schimbe, amândoi au decis să părăsească proiectul. Între timp, Salman a dat din cap și a intrat în rolul lui Ajay în timp ce Shah Rukh și-a cerut scuze lui Rakesh Roshan și și-a revenit rolul anterio

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu