miercuri, 29 ianuarie 2020

Remo D'Souza se simte apelând la Salman Khan mai aspru 'Race 3', un flop este 'nedrept', în ciuda faptului că face Rs. 180 crore!

imagine
Coregraful a devenit regizorul Remo D'Souza , care se bucură în prezent de succesul decent al filmului său recent lansat " Street Dancer 3D ", s-a deschis la eșecul cu care se află „ Race 3 ” de la Salman Khan .
Într-un interviu recent, Remo a spus că el nu crede că „Race 3” a fost un eșec. El a spus că oamenii vorbeau despre că filmele sunt un hit, un flop sau un blockbuster. Dar acum accentul lor este pe colecția de box office și cât de mult a reușit să adune în primul său weekend.

El a adăugat în plus că, ca regizor, nu se simte Rs. 180 crore este un număr rău. El a făcut chiar o săpătură la alte filme, după cum a subliniat și a spus că, dacă alte filme fac o afacere de 120-130 de crore, aceasta este declarată ca un blockbuster, dar oamenii au considerat că filmul său nu merge bine la box office.
După lansarea serialului „Race 3”, rapoartele s-au declanșat că a existat o cădere raportată între cineast și actor. Vorbind despre același lucru mai devreme, el a spus că ecuația lor este încă uimitoare. Încă se întâlnesc și discută despre filme. Potrivit realizatorului, s-au ocupat cu filmele lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu