marți, 28 ianuarie 2020

Salman calmeza-te , om shati om baby!

De multe ori am văzut că celebritățile din Bollywood își pierd calmul atunci când fanii își invadează intimitatea. Multe vedete își manifestă furia când fanii fac clic pe fotografiile lor fără permisiunea sau poza pentru selfie-uri cu ei. Acest lucru este adesea observat pe aeroporturi sau evenimente publice. Unul dintre actorii care nu-i place când fanii forțează pentru selfie-uri este Salman Khan. Superstarul, de multe ori, i-a oprit pe fani și i-a școlarizat pentru a-și muta cu forță telefoanele pe fața lui.
Aceeași situație a avut loc și astăzi, Salman s-a îndreptat spre Goa pentru filmarea viitorului său film, Radhe: Your Most Wanted Bhai . S-a întâmplat așa că, în timp ce își făcea drum spre aeroport, un fan încerca cel mai bun nivel pentru a face clic pe un selfie cu actorul. Un Salman vizibil furios a smuls telefonul fanului și a plecat. De asemenea, fanului i s-a cerut să rămână înapoi de unul dintre oamenii care se plimba cu Salman.
https://www.instagram.com/p/B73AKMSJI6W/ 
 Panaji: Marman, actorul din Bollywood, Salman Khan, a creat o agitație după ce un videoclip cu el a smuls un telefon mobil din mâinile unui personal din aeroportul din Goa care a încercat să facă clic pe un selfie cu actorul a devenit viral.
Aripa studenților a Congresului, Uniunea Națională a Studenților din India (NSUI), a cerut ministrului șef Goa, Pramod Sawant, să interzică lui Salman Khan să intre în Goa, dacă nu își cere scuze public.
Secretarul general Goa BJP și fostul parlamentar Narendra Sawaikar l-au trântit și pe Khan pentru comportamentul său „deplorabil” și a cerut scuze necondiționate.
Incidentul s-a produs când Khan, care este în Goa pentru a filma pentru un film care urmează, a aterizat marți dimineață pe Aeroportul Internațional Goa din Dabolim.
În videoclip, un oficial al Autorității Aeroporturilor din India (AAI) a putut fi văzut mergând în fața lui Khan lângă poarta de plecare și făcând fotografii cu actorul care se plimba pe fundal. După câteva secunde, actorul iritat putea fi văzut smulgându-și telefonul și mergând spre o mașină în așteptare.
NSUI a cerut scuze din partea actorului. "Solicit autorității voastre amabile să analizeze această problemă cu seriozitate și cer scuze actorului de pe platforma publică, întrucât a fost o dizgrație pentru fanul public, în lipsa cărora astfel de actori violenți cu antecedente proaste nu ar trebui să li se permită să viziteze Goa în viitor ", a declarat președintele Goa NSUI, Ahraz Mulla, într-o scrisoare către ministrul șef Sawant.
De asemenea, Goa BJP a condamnat incidentul. "Fiind o celebritate, oamenii și fanii tăi vor lua selfie-uri în locuri publice. Atitudinea și comportamentul tău sunt cel mai deplorabile. Trebuie să licitați o scuză publică necondiționată @BeingSalmanKhan", a replicat Sawaikar.
Un înalt oficial de pe aeroportul din Goa a confirmat și incidentul și a spus că angajații aeroportului au fost avertizați să nu ia selfie-uri cu invitați VIP.
VIDEO: Visibly angry Salman Khan snatches fan's phone for clicking selfie without consent at Goa airport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu