marți, 28 ianuarie 2020

SRK, Salman Khan lansează calendarul adevăratului "Dabanggs"

Mumbai: Superstarsele Bollywood Salman Khan și Shah Rukh Khan au fost observate la lansarea calendarului poliției din Mumbai.
Calendarul a fost lansat în prezența ministrului șef al Maharashtra, Uddhav Thackeray, actorul veteran Dharmendra, comisarul de poliție Sanjay Barve și fotograful Pravin Talan la marele eveniment Umang, la care au participat numeroase celebrități din Bollywood.
O copie a calendarului a fost prezentată lui Shah Rukh și Salman la eveniment, care l-au arătat cu mândrie și dragoste pentru forțele de ordine ale orașului.
Barve a spus: "Poliția din Mumbai iubește, înțelege și are grijă de Mumbaikars și își trage puterea din spiritul indomabil al acestui oraș. Protejarea și gestionarea acestui oraș maxim este o sarcină colosală. Acest calendar surprinde stările de spirit ale Mumbaikars alături de bărbați și femei de la Poliția Mumbai care le servesc și le asigură ".
Printre mențiunile din calendarul 2020 se numără noile adăugări ale forței de poliție ale orașului, inclusiv câinii sniffer belgieni belgieni și unitatea de poliție montată. Uniforma de ceremonie pentru unitatea de poliție montată a fost proiectată de celebrul designer Manish Malhotra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu