vineri, 28 februarie 2020

Ajay Devgn va juca în remake-ul filmului tamil „Kaithi”, a fost anunțată data lansării

Fanii lui Ajay Devgn s-au trezit cu o veste bună astăzi, în timp ce actorul a confirmat că va juca în remake-ul hindi al filmului tamilian, Kaithi, apreciat de critică, după luni de speculații. Tanhaji: Actorul Unsung Warrior va intra în pantofii lui Karthi în thriller-ul de acțiune.
Ajay a confirmat știrea prin Twitter și a scris: „Da, fac remake-ul hindi al filmului tamil Kaithi. Lansări pe 12 februarie 2021.” Conform rapoartelor, filmul va fi produs de Dream Warrior Pictures și Reliance Entertainment de la SR Prabhu.
Remake-ul filmului a fost anunțat pentru prima dată la începutul acestei luni, însă distribuția a fost ținută sub înfășurări. Mai multe nume au fost legate de proiect, de la Salman Khan până la Hrithik Roshan.
Shibasish Sarkar, CEO al Grupului Reliance Entertainment, a vorbit recent despre remake și a spus: "Kaithi este un thriller captivant și un tribut pentru toți celebrii acționari de polițiști și criminali la care te poți gândi. Și totuși este ca nimeni nu" Am văzut vreodată. Aștept cu nerăbdare această colaborare și să vin împreună cu o mare echipă creativă care să facă dreptate reală a remake-ului hindi al filmului. "
Pe frontul de lucru, Ajay va fi văzut într-o dramă sportivă, condusă de Amit Sharma, intitulată Maidaan, în care va juca rolul legendarului antrenor de fotbal Syed Abdul Rahim. Pe lângă aceasta, Ajay mai are și Bhuj-ul lui Abhishek Dudhaiya: The Pride of India și apariții cameo în două filme, Sooryavanshi de Rohit Shetty și o apariție specială în RRR-ul SS Rajamouli.Ajay Devgn to star in Tamil film 'Kaithi' remake, release date announced

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu