joi, 27 februarie 2020

Cele mai frumose piese!!

imagine
Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, este în prezent ocupat să filmeze pentru lansarea sa „Radhe: Your Most Wanted Bhai” de la Eid. O mulțime de imagini din seturi merg virale pe internet, unde Salman poate fi văzută tricouri sport. Analizând imaginile, se pare că actorul readuce în evidență tendința cămășelelor din zilele sale „Căutate”. Privirea lui ne-a făcut să realizăm cum Salman este adevăratul trendsetter în industrie.

Iată cele șase tendințe pe care Salman le-a pus la punct cu personajele sale unice din filme și pe care fanii săi devin gaga chiar și astăzi:
Tunderea părului „Tere Naam”

Știm cu toții că Salman se bucură de o bază de fani loiali și fanii săi pot merge în orice măsură pentru a-și urma superstara favorită. Un exemplu primordial este celebra tunsoare „Tere Naam”. El a fost văzut cu dresuri lungi despărțite la mijloc și milioane de fani Bhai au copiat-o și s-a născut un trend.
Swagul Chashma
Dabangg Khan a reușit întotdeauna să vină cu ceva care este ciudat și neobișnuit în fiecare film pe care l-a făcut vreodată. În franciza lui de dramă polițistă, personajul lui Salman este văzut purtând aviatori negri, dar ceea ce a atras atenția tuturor a fost modul în care l-a sportat pe gulerul din spate, cu susul în jos. În cel mai scurt timp, mulți dintre fanii săi, care include copii, tineri, precum și persoane în vârstă, au început să pozeze pentru imagini cu propriile lor lumini așezate la fel.
Mergeți fără cămașă sau mergeți acasă
Salman a fost cel mai probabil primul actor care a introdus tendința fără cămașă. Actorul a plecat fără cămăși și în filmele sale anterioare, dar a fost piesa lui „OO Jaane Jaana” din „Pyaar Kiya Toh Darna Kya” care a apucat cu adevărat globurile oculare. Și-a desfăcut corpul cioplit și și-a inspirat și fanii să meargă fără cămașă. El a fost întotdeauna foarte conștient de sănătatea și starea sa fizică. Indiferent de asta, lovirea sălii de sport a fost întotdeauna deviza lui. Așadar, inspirându-i să meargă fără cămașă, Salman și-a motivat indirect fanii să ducă un stil de viață sănătos.

Semnătura se mișcă
Fie că este vorba despre dansul său cu prosoape de la „Mujhse Shaadi Karogi” sau mișcarea centurii de la „Dabangg”, el a reușit să facă pașii săi de dans unici. Semnătura lui se mișcă cu mantaua lui cool, sunt atât de simbolice pentru Salman, încât fiecare fan al lui poate să le reproducă. Fie că sunt nunți sau emisiuni de televiziune de realitate, pașii săi hilar, dar misto, au devenit universali.
Ținuta iconică „Hum Aapke Hai Koun”
Fanii lui Salman adoră să-l urmeze și să-l copieze indiferent ce face. La fel ca orice altceva, chiar și ținuta sa din piesa „Didi Tera Devar” a fost recreată de o mulțime de oameni. Nebunia pentru costumul său alb era atât de mult, încât mai târziu a fost pusă la dispoziție în magazine de vânzare pentru fanii săi. Ye Pyaar Vrei Toh Aur Kya Hai?
Celebrul Firoza Bracele t
Dacă Salman are un accesoriu pe care îl evazionează, este cadoul tatălui său Salim Khan pentru el - brățara Firoza. În urma fiecărui lucru pe care îl face vedeta, se știe că toți fanii săi nebuni au fost observați purtând copii ale aceleiași brățări. Ei bine, Salman se bucură de un fan nebun urmând și toate aceste lucruri sunt o dovadă. Dacă sunteți fan Salman, atunci scrieți în secțiunea de comentarii și spuneți-ne ce tendință a lui Bhai urmați cu drag chiar azi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu