joi, 27 februarie 2020

Realme îl numește pe Salman Khan ca ambasador al mărcii!

Actorul din Bollywood, Salman Khan, va susține miercuri producătorul chinez de smartphone Realme, compania a spus miercuri.

"Realme și-a anunțat astăzi Salman Khaas ambasadorul brandului său, avizându-și viitoarele domenii 6 și realme 6 Pro", a declarat compania într-un comunicat.

Este pentru prima dată când Salman Khan a colaborat cu un brand de smartphone-uri din India. Alte mărci populare, cum ar fi Oppo, Vivo și Xiaomi, s-au plimbat în diverse celebrități pentru a-și face publicitate pentru produse. De exemplu, Oppo a semnat actorii Ranbeer Kapoor, Katrina Kaif și rapperul Bingerhah pentru a susține seria Reno.

Aamir Khan este brandambassadorul Vivo, iar Sara Ali Khan a făcut reclamă în seria S a mărcii. Redmi, brandul surorii lui Xiaomi, a cântat în actorul Ranveer Singh.

"Având Salman Khan la bord cu un fan mamut urmează va ajuta la utilizare și accesul la publicul țintă al nostru", a declarat Madhav Sheth, vicepreședinte Realme și CEO al Realme India.


„Sunt fericit să fiu fața brandului realme de smartphone cu cea mai rapidă creștere din lume. Etosul său de „Îndrăznește să sări” este ceva cu care rezonez cu tărie. Seria Realme 6 este elegantă și plină de viață și sunt sigură că va găsi favoarea consumatorilor ”, a spus actorul-producător Salman ATENTIE FOTOGRAFIE NU FACE PARTE DIN CE AM SPUS CU ANUNTUL!
Khan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu