joi, 27 februarie 2020

EXCLUSIV: Radhe a lui Salman Khan a scos jocul cu Sooryavanshi de la Akshay Kumar, remorca cu Ranveer Singh's '83 ?!

imagine
Salman Khan va merge cu toată viteza înainte pentru a se asigura că următorul său film, Radhe: Your Most Wanted Bhai, va primi publicul în streaming, la box-office. După o legătură cu o casă de distribuție mare, echipa Radhe se joacă cu ideea de a avea un teaser (fie pe 9 martie pe Holi, fie pe 24 martie) și o lansare a remorcii în termen de o lună una de cealaltă.
Mai întâi va veni teaserul cu Sooryavanshi, de Rohit Shetty, pe 24 martie, când se va lansa seara la teatre, iar apoi trailer-ul va urma câteva săptămâni mai târziu cu '83 de Kabir Khan '83, când va lansa la teatre pe 10 aprilie.
Spune o sursă comercială, „Radhe lansează în weekend-ul Eid pe 22 mai, dar ideea este să creeze cât mai mult hype peste ea, cu 42 de zile înainte de lansare. Prin urmare, producătorii Radhe intenționează să lanseze primul teaser în martie. În timp ce Holi este o întâlnire în care se discută, Rohit Shetty este Sooryavanshi, cu Akshay Kumar , Katrina Kaif și Ajay Devgn și Ranveer Singh (în apariții speciale), lansează pe 24 martie și se spune că este unul dintre cele mai mari filme din 2020, care va câștiga peste 40cr chiar în ziua de deschidere, deoarece primul spectacol se deschide seara și va parcurge următoarele 24 de ore, a doua zi fiind o vacanță (Gudi Padwa). Deci, Salman și producătorii, Sohail Khan, Atul Agnihotri și Nikhil Namit sunt în discuții cu proprietarii de teatru pentru a lansa un mic teaser cu Sooryavanshi. În Radhe, Salman joacă un polițist sub acoperire și este următorul său după Dabangg 3, astfel încât fanii lui vor fi flămânzi să-și vadă primul aspect. Combina asta cu Sooryavanshi și ai un câștigător. Desigur, acum lucrurile sunt încă sub incidență și vor fi anunțate după încheierea acordului. ”
Lansarea remorcii Radhe este planificată, de asemenea, cu eficiență egală. Sursa adaugă: „Toată lumea știe din nou că drama sportivă a lui Kabir Khan, în vârstă de 83 de ani, despre victoria Indiei asupra Indiilor de Vest la Cupa Prudențială din acel an, este un film mult așteptat. Jucându-i rolul pe Ranveer Singh ca Kapil Dev, Deepika Padukone ca Romi Bhatia Dev, soția lui Kapil, Tahir Raj Bhasin ca Sunil Gavaskar, Saqib Saleem ca Mohinder Amarnath Bhardwaj, Ammy Virk ca Balwinder Sandhu, Boman Irani ca Farokh Engineer, Pankaj Tripathi ca PR Man Singh, manager al echipei indiene câștigătoare la Cupa Mondială din 1983 și o serie de alți actori, filmul se promite a fi un animator amănunțit și va fi lansat în 10 aprilie. Pentru Salman și echipa Radhe este un film mare și având în vedere prietenia caldă a lui Salman cu Kabir, se pare firesc ca trailerul să-l lanseze când lansează '83. Atât 24 martie cât și 10 aprilie sunt zile grozave pentru lansarea și remorca Radhe și de aceea echipa sa lucrează din greu pentru a se asigura că se va întâmpla. Sohail plănuiește întreaga strategie de promovare și marketing a Radhe pentru a se asigura că are ochi maxim în teatre. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu