marți, 25 februarie 2020

„A treia încercare” a lui Salman Khan de a relansa sora lui Katrina Kaif

Nu există nici o îndoială că femeia care contează cel mai mult pentru Salman, în afară de mamele sale (Salma și Helen) și surorile, este Katrina Kaif. Ea face parte integrantă din Khan Parivar de mai bine de două decenii. Prin urmare, era firesc ca Isabelle să fie lansată de nimeni altul decât Salman.

Acest lucru, Salman a făcut-o cu brio, desemnându-și prezentatorul filmului de debut al lui Isabelle, Dr. Cabbie, o producție indo-canadiană în care a jucat talentul tânăr actor Vinay Virmani. Isabelle a avut parte de susținere în film.

Când s-a mutat la Mumbai și Bollywood, Salman a vorbit cu seria T pentru lansarea ei de la Bollywood, în Time To Dance, alături de un alt soț protector de la Salman, Sooraj Panchali. Aproape complet, Time To Dance a fost protejat mai mult sau mai puțin.

Nimeni nu a renunțat, Salman s-a apucat acum de cumnatul său Ayush Sharma (care și-a făcut debutul nereușit în Loveratri din 2017, produs de Salman) pentru a co-star cu Isabelle în drama de război Kwatha. Karan Lalit Bhutani regizează acest film care oficial nu este produs de Salman.

„Dar pentru toate scopurile practice, este vorba de un film de familie, o altă încercare a lui Salman de a lansa carierele până acum eșuate ale cumnatului său și ale surorii lui Katrina”, spune o sursă apropiată proiectului Kwatha.

Salman Khan’s ‘third attempt’ to re-launch Katrina Kaif’s sister

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu