joi, 27 februarie 2020

Salas Khan "Radhe" teaser ar putea elibera pe Holi pentru a obține avantajul lui Akshay Kumar "Laxmmi Bomb"

Salman Khan se pregătește pentru lansarea lui Eid „Radhe: Your Most Wanted Bhai” de lângă Disha Patani. Filmul, regizat de Prabhudheva, s-ar ciocni cu „Laxmmi Bomb” de la Akshay Kumar pe Eid, dar se pare că Bhaijaan a găsit o modalitate de a menține concurența departe, cel puțin atunci când vine vorba de a-și elibera teaserul.
Salman Khan, potrivit unui raport al Mid-Day, i-a spus deja lui Prabhudheva că vrea să elibereze „Radhe” teaser pe Holi. "Ar putea fi o încercare de a obține avantajul primului motiv față de 'Laxmmi Bomb', de la Akshay Kumar, care va bloca coarnele cu 'Radhe' acest Eid", a declarat o sursă pentru cotidian.
Vorbind despre procesul de lucru în jurul teaserului „Radhe” pentru eliberarea de Holi, sursa menționată, „Prabhudheva este cunoscut a fi un operator rapid - în prezent trage ultimul picior al Disha Patani-starrer dimineața și supraveghează editează seara. "
Materialul promoțional va fi finalizat într-o săptămână, datorită Prabhudheva. "După care Salman va arunca o privire și își va da feedback-ul, la timp pentru ca teaserul să renunțe la internet luni", a menționat sursa.
Salman joacă rolul unui polițist sub acoperire din „Radhe: Your Most Wanted Bhai”. Filmul joacă, de asemenea, Randeep Hooda, văzut ultima oară în „Love Aaj Kal”, în rolul principal. Filmul îl prezintă și pe Jackie Shroff, care a făcut parte din filmul lui Salman-Katrina 'Bharat' într-o a'Radhe' teaser likely to release on Holipariție specială

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu