sâmbătă, 29 februarie 2020

"Radhe: Your Most Wanted Bhai": Gautam Gulati dezvăluie că Salman Khan i-a oferit încă două filme

Salman Khan a fost o lumină călăuzitoare pentru mulți actori noi și talentați din Bollywood. Actorul nu numai că îi ia sub aripi, ci le oferă și oportunități de schimbare a carierei. Ultima persoană care își primește mentoratul nu este alta decât Gautam Gulati. Gautam a fost peste toate știrile pentru următorul său film „Radhe: Your Most Wanted Bhai” cu superstarul. Gautam, într-un interviu, cu un portal de știri, a vărsat fasolea în proiectele sale viitoare cu superstarul.

Vorbind despre același lucru, el a spus că Salman crede că este talentat și ar trebui să fie la locul potrivit. El a adăugat că echipa sa se ocupă acum de munca sa. El a mai dezvăluit că, în afară de „Radhe”, Salman i-a mai oferit încă două filme și o serie web. El a afirmat că toate acele proiecte se vor realiza după „Radhe”.

De asemenea, Gautam și-a exprimat recunoștința față de Salman. El a declarat că are o iubire imensă și respect pentru el. El a adăugat că este întotdeauna timid în jurul său și chiar s-a speriat să vorbească prea mult când este în preajmă.

Cu toate acestea, când este la platou cu el, spune că devine o persoană diferită. Devine foarte încrezător și profesionist și își propune să își scoată scenele într-o singură luare. De asemenea, Gautam a dezvăluit că în prima zi a filmării, când au împărțit cadrul, nu a fost nevoie să facă nici o relansare.

Fiind ajutat de Prabhudheva, filmul îi are în rolurile principale pe Salman Khan și Disha Patani. De asemenea, include Randeep Hooda și Jackie Shroff în rolurile cheie. Este programat să ajungă în teatre pe Eid 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu