luni, 24 februarie 2020

Salman Khan dezvăluie ceea ce îl face cel mai fericit și NU este succesul filmelor sale; Afla

Bollywood este o industrie care are mai multe stele generoase, care și-au arătat adesea partea caritabilă. Cu toate acestea, în industrie există o singură stea despre care se știe că este omul cu inima de aur. Vorbim despre Salman Khan care a justificat din nou acest titlu. De la donarea pentru familiile martirilor CRPF până la distribuirea bicicletelor către copiii străzii, împreună cu organizația Being Human care oferă educație și servicii de asistență medicală pentru copiii defavorizați, vedeta Dabangg 3 a făcut totul.

În plus, Salman face totul pentru a aduce un zâmbet pe fețele fanilor săi, fie că este vorba de filmele sale sau de gesturile sale. Dar știi ce face Bajrangi Bhaijaan nostru de fericire? Ei bine, nu este marele succes de la box office al filmelor sale. În schimb, este atunci când un copil, cu cele mai mici șanse de supraviețuire, supraviețuiește, care îi oferă lui Salman cea mai mare fericire. Superstarul a făcut această revelație în timpul Indian Today Conclave din 2014, unde și-a amintit cum a reușit un copil cu o afecțiune cardiacă complicată, în ciuda faptului că are doar 5% șanse de supraviețuire.

„Multe lucruri mă fac fericită. Lucrul care îmi oferă cea mai mare bucurie sau fericire este când aud că acest copil a avut această operație cu adevărat complicată, a avut această afecțiune cardiacă complicată și există doar 5% șanse ca copilul să trăiască. Și medicii au făcut o treabă minunată și au salvat viața acelui copil. Nu există o plăcere mai bună decât asta și vreau să spun asta. Filmele merg bine, filmele nu merg bine. Dar acest lucru este un lucru care, atunci când un copil ca acesta supraviețuiește, îmi oferă cea mai mare cantitate de fericire ", a fost citat Salman.

Nu este steaua Sultanului un om adevărat cu inima de aur?

Între timp, vorbind despre frontul de muncă, Salman Khan, care a fost văzut ultima oară în Dabangg 3, lucrează în prezent la viitoarea sa dramă de polițist Radhe: Your Most Wanted Bhai. Ajutat de Prabhudheva, filmul joacă, de asemenea, Disha Patani și Randeep Hooda în roluri cheie și va lovi ecranele de pe Eid în acest an.
Salman Khan reveals what makes him the happiest and it is NOT the success of his movies; Find Out

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu