luni, 24 februarie 2020

Știați că a fost ACEST actor și nu Salman Khan care a fost abordat pentru prima oară pentru „Wanted” -ul lui Prabhudheva?

Știați că a fost ACEST actor și nu Salman Khan care a fost abordat pentru prima oară pentru „Wanted” -ul lui Prabhudheva?
Nu ar fi greșit să spunem că „Cautatul” realizatorului Prabhudheva a transformat cariera lui Salman Khan în bine. Filmul de acțiune, cu Salman Khan și Ayesha Takia în rolurile principale, este încă unul dintre cele mai îndrăgite filme ale actorului. Cu toate acestea, știați că nu a fost Salman Khan, ci Karann ​​Nathh, care a fost abordat pentru prima dată pentru a juca rolul principal în film? Da, ai citit-o corect! Conform rapoartelor, Karann ​​a dezvăluit recent că a fost oferit de „Gândit” de Ram Gopal Verma cu câțiva ani înainte de a fi lansat. El a adăugat, de asemenea, că a văzut versiunea teluguă „Pokiri” și a făcut cercetări despre personaje.

Cu toate acestea, se presupune că filmul a continuat după aceea din anumite motive, iar ulterior a știut că lui Salman i s-a oferit același rol. Actorul a mai afirmat că a urmărit filmul cu Salman Khan ca principal și i-a plăcut miezul.

După colaborarea lor în „Wanted”, Prabhudheva și Salman s-au reunit încă o dată pentru „Dabangg 3” care a lansat anul trecut. Filmul a primit reacții mixte din partea publicului și a criticilor deopotrivă.

Did you know it was THIS actor and not Salman Khan who was first approached for Prabhudheva’s ‘Wanted’?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu