sâmbătă, 29 februarie 2020

Trailerul „Sooryavanshi” al lui Akshay Kumar va ajunge pe internet înainte de „Radhe: cel mai dorit Bhai” al lui Salman Khan

Câteva zile în urmă, rapoartele de știri au declarat că Salman Khan dorea o mână deasupra lui Akshay Kumar pentru remorca „Bombă Laxmmi”. Cu toate acestea, Akshay iese de fapt cu un alt trailer, „Sooryavanshi”, care, potrivit experților în comerț, este deja un blockbuster.'Sooryavanshi' trailer before Salman Khan's 'Radhe'

Salman a vrut să lanseze trailerul „Radhe: Your Most Wanted Bhai” pe Eid, pentru ca Akshay Kumar să nu-și poată fura lumina reflectoarelor. Cu doar o săptămână înainte de Holi, care este în momentul în care trailerul „Radhe” este de așteptat să lanseze, Akshay Kumar este pregătit să dezvăluie trailerul „Sooryavanshi” pentru audiențe.
Experții comerciali care au avut în vedere trailerul „Sooryavanshi” au confirmat că trailerul filmului va fi dezvăluit la 2 martie 2020. Acest lucru va avea loc în timpul unui mare eveniment lansat la Mumbai, în prezența „Simmba” Ranveer Singh și „Singham” Ajay Devgn. Desigur, regizorul Rohit Shetty, „Sooryavanshi” Akshay Kumar și doamna sa principală Katrina Kaif ar fi, de asemenea, prezenți în timpul lansării. Curând după lansare la eveniment, trailerul va fi disponibil pe internet.
Trailerul „Sooryavanshi” are patru minute și constă din câteva secvențe de acțiune mortală. Filmul, care este a treia tranșă din franciza polițistului Rohit Shetty, este programat pentru lansarea din 27 martie 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu