marți, 31 martie 2020

Disha Patani pe co-starul lui Radhe, Salman Khan: Este lăudabil să vezi cum la vârsta lui a înclinat scenele de acțiune! 31 martie 2020

imagine
Un film care a fost în știri încă de când a intrat pe etaje este Salman Khan și Disha Patani care se ocupă cu Radhe: Your Most Wanted Bhai. Filmul a vorbit despre oraș din noiembrie 2019, iar fanii au fost dornici să vadă din nou avatarul polițistului sub acoperire al lui Salman. Adesea, în timp ce trăgeau în Mumbai, Salman și Disha au fost surprinși de fani și paparazzi și întotdeauna a fost un deliciu pentru ei. Cu toate acestea, de la blocarea Coronavirus, lăstarii au fost blocați. Disha și Salman au lucrat împreună și în Bharat, iar într-o discuție recentă, actrița a dezvăluit ce a legat cu Khan. Într-o discuție sinceră cu Bombay Times, Disha a dezvăluit că s-a legat de Salman peste fitness. Actrița Bharat este cunoscută pentru dragostea ei pentru fitness și de multe ori este văzută transpirând-o la sală. Și Salman este cunoscut pentru dragostea lui pentru fitness și, prin urmare, asta era comun între cei doi. Superba Patani a împărtășit faptul că obișnuia să se inspire din munca grea pe care Salman obișnuia să o facă. Disha a menționat, de asemenea, că a fost impresionată de cât de perfect Salman obișnuia să filmeze pentru scene de acțiune, în ciuda vârstei sale.
Când am lucrat cu Salman în Radhe, Disha a spus: „Salman și cu mine ne-am legat de fitness. El este o inspirație pentru mulți, deoarece este într-adevăr harnic și pare atât de potrivit. A face acțiuni pentru filme nu este ușor. Este lăudabil să vezi cum la vârsta lui Salman Khan înclină scenele de acțiune. Nu numai că se antrenează religios, dar se asigură, de asemenea, că mănâncă mâncare sănătoasă. De fiecare dată când eram la platou, el mă întreba ce fac pentru a rămâne în formă și l-aș întreba despre rutina lui de fitness. ”

În timp ce majoritatea filmului, Radhe Your Most Wanted Bhai a fost filmat, unele porțiuni au rămas și, pentru aceeași, au fost alese locații străine. Cu toate acestea, din cauza focarului Coronavirus, Salman a anulat toate lăstarii și în curând, a fost anunțată o blocare. În film, în afară de Disha și Salman, fanii vor ajunge să-i vadă pe Randeep Hooda și Jackie Shroff. În film, Randeep va fi văzut interpretând un personaj negativ. Regizat de Prabhudheva, Radhe: Your Most Wanted Bhai va atinge ecranele din Eid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu