vineri, 27 martie 2020

Muncitorii salariilor zilnici ai FWICE sunt îngrijorați, sora Bachchan și Salman Khan au fost abordați pentru ajutor


Coronavirusul a afectat întreaga lume și guvernele lumii încearcă tot posibilul să conțină situația. În India, premierul Narendra Modi a comandat o închidere de 21 de zile să conțină situația și să oprească extinderea ulterioară a Coronavirus. Oamenii încearcă tot posibilul să se ajute reciproc și să treacă prin asta, ținând cont de distanța socială. Recent, secretarul general FWICE a prezentat și a declarat că nimeni nu a făcut pas înainte pentru a ajuta lucrătorii. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre ce au de spus:

CITEȘTE ȘI | #BollywoodActOnCorona Tendințe pe Twitter, în timp ce fanii cer îndeplinirea celebrităților pentru a dona pe fondul crizei COVID-19

FWICESecretarul general FWICE susține că nu a venit niciun ajutor

Potrivit rapoartelor, angajații Federației din India de Vest s-au apropiat de superstaruri precum dl Bachchan, Salman Khan și alții pentru a solicita ajutor pentru lucrătorii nevoiași ai industriei cinematografice. Angajații așteaptă ajutor din partea marilor celebrități din industrie. Președintele FWICE B.N. Tiwari a spus că au scris o scrisoare către Bachchan și încearcă să contacteze și alte superstars precum Salman Khan pentru a-i ajuta să strângă niște fonduri pentru muncitori. Există mulți lucrători din industrie care lucrează zilnic în industria de film, iar situația actuală de blocare îi afectează cel mai mult.

CITEȘTE ȘI RITEish Deshmukh spune COVID, 'Itna Corona Mujhe Pyaar', vizionează video

Raju Hirani, Mahaveer Jain și Guru Sri Sri Ravishankar sunt puțini care s-au prezentat în ajutorul celor care câștigă zilnic. În acest sens, Tiwari a spus că este bucuros să vadă tot mai mulți oameni care înaintează pentru ai ajuta pe cei nevoiași în vremuri atât de grele. Să fim oameni este datoria noastră și cu toții ar trebui să încercăm să fim cât mai umani și să-i ajutăm pe cei care au nevoie de el.

CITEȘTE și Harvey Weinstein „face bine” după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Secretarul general al FWICE, Ashok Dubey, a declarat că restul de împiedicare ne împiedică să distribuim ajutorul care le-a venit. Dar ei încearcă să implice poliția în acest lucru și, de asemenea, să ia ajutor de la BMC, astfel încât să poată colecta fondurile și să le dea lucrătorilor nevoiași. El a mai adăugat că aceștia pot transfera fonduri și lucrătorilor, care au conturile lor bancare, odată ce obțin ceva bani, li s-a promis de la diferitele asociații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu