vineri, 27 martie 2020

Asim Riaz alături de Bigg Boss 13 pentru trei videoclipuri noi? Știri de televiziune

In timp ce întreaga națiune este închisă complet timp de 21 de zile pentru a conține răspândirea coronavirusului nou, superstarul Salman Khan și familia sa s-au mutat la ferma Panvel de la apartamentele Galaxy din Bandra. Actorul Bharat își sărbătorește adesea ziua de naștere la această fermă. După mutarea sa în Panvel, au apărut știri despre el în sprijinul concurentului Bigg Boss 13, Asim Riaz. Iată pentru ce Salman Khan îl susține pe Asim Riaz.

Citiți și | Salman Khan anunță că casa de producție este înrădăcinată cu un post în mijlocul unui focar de coronavirus

Salman KhanSalman Khan îl recomandă pe Asim Riaz pentru videoclipuri muzicale noi

Un portal de divertisment a raportat că vedeta Dabbang Salman Khan l-a recomandat pe concurentul Bigg Boss 13, Asim Riaz, pentru trei videoclipuri noi, după ce l-a văzut pe Asim interpretând în primul său videoclip muzical, alături de actorul de la Bollywood, Jacqueline Fernandes, intitulat Mere Angne Mein. Aceasta este prima piesă video a lui Asim Riaz, care a fost lansată după timpul său în Salman Khan, găzduit de Bigg Boss 13. Piesa a primit un răspuns foarte bun, mulți dintre fanii lui Asim apreciindu-l pentru aspectul său.

Citiți și | Salman Khan-starrer 'Kick 2' Probabil să se întâmple în viitorul apropiat? Citiți pentru a ști mai multe

Asim Riaz a fost văzut și în single-ul lui Neha Kakkar, Kalla Sohna Nai, vizavi de Himanshi Khurana. Știrile lui Salman Khan care îi recomandă lui Asim vin în momentul în care se fac speculații potrivit cărora inima Bigg Boss va apărea și în filmul lui Salman, Kabhi Eid Kabhi Diwali.

Citiți și | Salman Khan îndeamnă oamenii din Odisha să urmeze instrucțiunile Govt pe fondul crizei COVID-19; Ceas

De asemenea, a fost raportat că lui Asim Riaz i s-a oferit rolul fratelui lui Salman Khan în Kabhi Eid Kabhi Diwali. După ce a apărut vestea lui Asim cu vedeta Dabaang, fanii lui Asim par copleșiți și se bucură pentru concurentul șefului Bigg 13. Ei bine, nimic nu a fost încă confirmat. Însă fanii așteaptă cu nerăbdare să-i vadă pe Salman Khan și Asim Riaz performând împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu