duminică, 29 martie 2020

Scriitorul de dialog al lui Ranveer Singh, "Gully Boy", Vijay Maurya, a pornit pentru "Radhe: Your Most Wanted Bhai" de Salman Khan? După ce a avut un impact în filmul "Gully Boy" al lui Ranveer Singh, Vijay Varma a semnat filmul lui Salman Khan "Radhe: Your Most Wanted Bhai" ca scriitor

Vijay Maurya, care a scris dialogurile pentru „Gully Boy”, lansat în anul 2019, cu Ranveer Singh, a fost încorporat pentru „Radhe: Your Most Wanted Bhai” de Salman Khan. Actorul a dezvăluit că face parte din filmul lui Salman Khan și contribuția lui ar fi vizibilă.
"Este un film Salman Khan și contribuția mera jo hai, woh thoda bahut dikhega", a declarat Vijay Maurya pentru Bollywood Hungama. Scriitorul este, de asemenea, actor și a jucat în 'Gully Boy' și pe unchiul lui Ranveer, Ateeq Khan.
Vorbind despre reușita să acționeze în film pentru care a scris dialoguri, Maurya spune: „Dacă iubesc un anumit personaj dintr-un film și doresc să interpretez acest rol, l-am citit foarte bine în timpul narațiunii”, adăugând, „Și apoi regizorul ar sfârși spunând: „Yaar tum hi kar lo yeh rol”, recunoaște el și râde.
În afară de „Radhe: cel mai dorit Bhai” al lui Salman Khan, Vijay a fost în plus pentru „Toofan” al lui Rakeysh Omprakash Mehra, prezentând și Farhan Akhtar. „Chiar și Rakeysh Omprakash Mehra a insistat că ar trebui să joace un rol în Toofaan. Cu toate acestea, i-am spus că „principalul boxer toh nahi ban paunga”, a spus Maurya.
Vijay a vorbit și despre modul în care un prieten l-a comparat cu regretatul actor veteran Kader Khan. În principal actor comic, Khan a fost și scenarist și chiar a regizat câteva filme în cariera sa. Vijay Maurya a fost văzut ultima oară în filmul Netflix 'Yeh Ballet'.Vijay Maurya turns Salman Khan's 'Radhe' writer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu