duminică, 29 martie 2020

Salman Khan va oferi sprijin financiar pentru 25.000 de salariați zilnici din industria cinematografică afectată de blocarea coronavirusului Breasla Producătorilor din India a anunțat recent că au înființat un fond de ajutor pentru salariile zilnice din industria filmului.

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, este cunoscut pe scară largă pentru lucrările sale de filantropie și bunul său simț de a-i ajuta pe cei care au nevoie.
Acum, pe fondul blocării coronavirusului din țară și a multor salariați zilnici care nu au șansa de a-și câștiga traiul, Salman s-a angajat să sprijine financiar 25.000 de salariați zilnici din industria cinematografică, potrivit Federației Western Indian Cine Employees (FWICE).
BN Tiwari, președintele FWICE a spus că Salman prin intermediul Fundației Fiind Oameni a adresat organizației lor pentru a ajuta lucrătorii. "Fundatia Salman’s Being Human a prezentat pentru a ajuta lucrătorii salariați zilnic. Ne-au sunat acum trei zile. Avem aproximativ 5 lucrători lakh din care 25.000 au mare nevoie de ajutor financiar. Fiind Fundația Umană au spus că se vor ocupa de acești lucrători Au cerut detalii despre acești 25.000 de lucrători, deoarece vor să se asigure că banii ajung direct în aceștia ", a spus PTI.
Ieri, actorul Akshay Kumar s-a angajat, de asemenea, să contribuie cu 25 de croi Rs la fondul de ajutor pentru coronavirus al premierului Narendra Modi. Când a fost întrebat despre donația sa, Akshay spusese: „Main kaun hota hoon 'caritate' da 'donează' karne waala? (Cine trebuie să donez sau să fac vreo caritate?)”. Doosri baat ki hum apni country ko Bharat Maa kehte hain . Mera yeh contribuție de fapt mera vrei hai. Yeh meri maa ki taraf se Bharat Maa ko hai. (Ne adresăm țării noastre ca Bharat Maa. Deci, această contribuție nu este de la mine. Este de la mama mea la patria mea, Bharat Maa). "
Pentru persoanele neinformate, pe 18 martie, producătorii din India Guild au anunțat că au înființat un fond de ajutor pentru salariații zilnici, afectat de închiderea producțiilor de filme, televiziune și web.Salman Khan to provide financial support to 25,000 daily wage workers of film industry affected by coronavirus lockdown

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu