duminică, 29 martie 2020

Știri Bollywood: Salman Khan va sprijini financiar 25.000 de salariați zilnic din industria cinematografică pe fondul blocării coronavirusului Contribuția lui Salman îi va ajuta pe artiștii din Federația Western Western Cine Cine (FWICE).

Mumbai: superstarul de la Bollywood, Salman Khan, a decis să extindă ajutorul la 25.000 de salariați zilnici ciudat ai industriei cinematografice ale căror vieți au fost afectate de blocajul național în curs de desfășurare, care a adus întreaga activitate de filmare în Bollywood.
Contribuția lui Salman îi va ajuta pe artiștii Federației din Western India Cine Employees (FWICE), a declarat președintele organismului, BN Tiwari.
"După ce ne-am apropiat de Salman Khan, el ne-a rugat să-i dăm un număr dintre cei mai afectați lucrători din asociația noastră și i-am spus că există 25.000 de astfel de artiști. El a decis să contribuie pentru ei. Noi îi vom trimite lista în seara ", a spus Tiwari, potrivit unui raport din indianexpress.com.
"O să se înrăutățească. Oamenii se pregătesc doar pentru închiderea de 21 de zile, dar avem cinci lucrători lakh. Dacă acest lucru se prelungește timp de o lună sau două, vom avea nevoie de ajutor de la toți", a adăugat Tiwari, adăugând Salman a cerut o lista completă a salariaților zilnici cu numerele de cont, deoarece dorește să transfere direct fonduri fiecăru
Bollywood news: Salman Khan to financially support 25,000 daily wage workers of film industry amid coronavirus lockdown
i lucrător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu