luni, 30 martie 2020

Salman Khan, Arpita, Aayush și Khan-Daan sărbătoresc a 4-a aniversare a lui Ahil la ferma lor, vezi în interiorul fotografiilor

Ahil împlinește patru ani astăzi, iar maamu-ul său dotat Salman s-a asigurat că s-a distrat în ziua sa specială, în ciuda petrecerii zilelor lor izolate în timpul blocării coronavirusului.
Salman Khan, Arpita, Aayush and Khan-daan celebrate Ahil’s 4th birthday at their farmhouse, see inside pics
Image Courtesy: Instagram / @ atulreellife
New Delhi: Superstarul Salman Khan și familia sa au sărbătorit duminica seară Arpita Khan și fiul lui Aayush Sharma, Ahil, cu o petrecere de familie mică, la ferma lor. Ahil împlinește patru ani astăzi, iar maamu-ul său dotat Salman s-a asigurat că s-a distrat în ziua sa specială, în ciuda petrecerii zilelor lor izolate în timpul blocării coronavirusului. Cumnatul lui Salman, Atul Agnihotri, a împărtășit imagini din partea petrecerii și nu îi putem mulțumi suficient. Una dintre fotografii arată că Ahil îi hrănește o prăjitură lui Salman, în timp ce alta este un cadru demn de Arpita, cu fiica ei nou-născută și sora Alvira.
„La ziua cea mai fericită, Ahil. Îți doresc să iubești mereu râsul și fericirea ”, Atul și-a titrat postarea. Aruncați o privire la imaginile din interior de la ziua de 4 ani de la Ahil.
Între timp, tatăl zbuciumat Aayush a postat o notă plină de inimă pentru Ahil, când a împlinit patru ani și a scris: „Au trecut 4 ani de când ați intrat în viața noastră și de atunci nu ne-a făcut decât să ne zâmbim și să aducem fericire în viața noastră. Nu v-am învățat multe, dar m-ați învățat sensul iubirii dezinteresate. Mulțumesc că m-ai făcut tată. La mulți ani, micuțul meu Răzbunător ... prea multe îmbrățișări mai de preț și povești fictive. "
Ooo!
Arpita s-a căsătorit cu Aayush în 2014 la Hyderabad. Ahil și Ayat sunt cei doi copii ai lor.
Aayush a fost lansat de Salman în industrie în 2018 cu filmul „Loveyatri”. Următorul său film este „Kwatha”. Între timp, a fost văzut recent în videoclipul muzical „Manjha”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu