luni, 30 martie 2020

Salim Khan comentează Salman Khan care se angajează să ajute 25000 de salariați zilnic din industria cinematografică BN Tiwari, președintele Federației Indiei de Vest a angajaților Cine (FWICE) a declarat ieri că Salman, prin intermediul Fundației Fiind Omul, a adresat organizației lor pentru a ajuta lucrătorii.


Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, este cunoscut pe scară largă pentru lucrările sale de filantropie și bunul său simț de a-i ajuta pe cei care au nevoie.
La o zi după ce s-a raportat că actorul Salman s-a oferit voluntar pentru a acorda ajutor financiar pentru 25000 de salariați zilnici din industrie care au nevoie de asistență, tatăl său Salim Khan s-a deschis despre modul în care familia asistă oamenii în timpul pandemiei coronavirusului.
"Nu vreau să comentez (contribuția lui Salman la cei 25.000 de lucrători), deoarece nu știu prea multe despre asta. Dar familia noastră are un principiu - hamara paisa jahan jaaye, wahan dikhna chahiye aur kisike kaam aana chahiye (banii noștri ar trebui să beneficieze de nevoie). " El a continuat să spună că în ultimele 15 zile "am organizat mese pentru clădirea noastră și paznicii de securitate Salman. Toți trebuie să avem grijă de personalul nostru", a spus el.
BN Tiwari, președintele Federației Indiei de Vest a angajaților Cine (FWICE) a declarat ieri că Salman, prin intermediul Fundației Fiind Omul, a adresat organizației lor pentru a ajuta lucrătorii.
"Fundatia Salman’s Being Human a prezentat pentru a ajuta lucrătorii salariați zilnic. Ne-au sunat acum trei zile. Avem aproximativ 5 lucrători lakh din care 25.000 au mare nevoie de ajutor financiar. Fiind Fundația Umană au spus că se vor ocupa de acești lucrători Au cerut detalii despre acești 25.000 de lucrători, deoarece vor să se asigure că banii ajung direct în aceștia ", a spus PTI.
Ieri, actorul Akshay Kumar s-a angajat, de asemenea, să contribuie cu 25 de croi Rs la fondul de ajutor pentru coronavirus al premierului Narendra Modi.
Pentru persoanele neinformate, pe 18 martie, producătorii din India Guild au anunțat că au înființat un fond de ajutor pentru salariații zilnici, afectat de închiderea producțiilor de filme, televiziune și web.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu