luni, 30 martie 2020

Bollwood!

Ultimele știri Bollywood: Suport financiar Salman pentru 25.000 de lucrători, tendințe pe Twitter #StopNegativityAgainstSRK și altele

În actualele tendințe Bollywood, Salman Khan va oferi sprijin financiar pentru 25.000 de salariați zilnici și tendințele Twitter ## StopNegativityAgainstSRK, printre altele.
  • Echipa Web ADN
  • 29 martie 2020, 08:31 PM IST
1. Salman Khan va oferi sprijin financiar pentru 25.000 de salariați zilnici din industria cinematografică afectată de blocarea coronavirusului
Salman Khan to provide financial support to 25,000 daily wage workers of film industry affected by coronavirus lockdown
1/5

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, este cunoscut pe scară largă pentru lucrările sale de filantropie și bunul său simț de a-i ajuta pe cei care au nevoie.
Acum, pe fondul blocării coronavirusului din țară și a multor salariați zilnici care nu au șansa de a-și câștiga viața, Salman s-a angajat să sprijine financiar 25.000 de salariați zilnici din industria cinematografică, potrivit Federației Western Indian Cine Employees (FWICE).

2. Tendințele #StopNegativityAgainstSRK după un vechi videoclip controversat devine din nou viral
#StopNegativityAgainstSRK trends after old controversial video goes viral again
2/5

#StopNegativityAgainstSRK este în tendință pe Twitter de ceva timp. Actorul a intrat sub radar după ce un videoclip vechi a trecut încă o dată viral. Videoclipul, care a apărut mai întâi în 2017, pune întrebări dacă Shah Rukh Khan a donat 45 de lei în Pakistan.
În momentele cruciale ale coronavirusului, când Shah Rukh Khan a rămas mămică și Akshay Kumar a susținut că a donat Rs. Cu 25 de credințe către PM Cares Fund, internauții au fost curioși ce se întâmplă cu Khan și s-au aruncat la el. Cu toate acestea, fanii lui Shah Rukh au venit la salvare și au lămurit că superstarul de multe ori nu defilează chiar și atunci când donează bani, începând curând tendința.

3. Aceasta este ceea ce simte Sonam Kapoor este cel mai bun mod de a face față trolilor
This is what Sonam Kapoor feels is best way to deal with trolls
3/5

Actorul din Bollywood, Sonam Kapoor, nu este surprins de faptul că a fost trolled online, dar se pare că cu ani de experiență, Sonam a venit acum cu un plan complet de probă pentru a face față. Luându-se pe contul ei oficial de Twitter, Sonam a spus că va fi criticată indiferent de ceea ce, așa că a decis să facă tot ce vrea. "Mi-am dat seama că în trolliverse sunt al naibii să fac și al naibii dacă nu o fac. Așa că voi face așa cum îmi place," a răspuns ea.

4. Producătorul Nikhil Dwivedi a răspuns corect utilizatorului Twitter întrebând despre Shah Rukh Khan, lucrarea de caritate a lui Salman Khan
Producer Nikhil Dwivedi has fitting reply to Twitter user asking about Shah Rukh Khan, Salman Khan
4/5

Celebritățile din Bollywood au făcut eforturi pentru a ajuta cetățenii țării în timpul blocării coronavirusului, ajutând guvernul să lupte împotriva acestuia, făcând ajutor financiar. Ieri, Akshay Kumar a donat Rs 25 crore fondului de asistență pentru cetățeni și ajutor de prim-ministru în situații de urgență (PM CARES), după care autorul Shefali Vaidya a pus la întrebare cât au donat Khans, în principal Salman Khan, Shah Rukh Khan și Aamir Khan. Producătorul Nikhil Dwivedi a sărit în apărarea lor.

5. Urmărește: Akshay Kumar observat cu mască în timp ce îl conduce pe Twinkle Khanna la spital pentru pansament
Watch: Akshay Kumar spotted with mask as he drives Twinkle Khanna to hospital for foot dressing
5/5

Actorul Akshay Kumar din Bollywood a fost prins purtând o mască în timp ce și-a condus soția la spital. Twinkle Khanna a împărtășit un videoclip despre drumurile goale și cu soțul ei care a condus-o la spital pentru programarea pansamentului.
Purtând o cămașă albastră, cu o șapcă de iepuras negru și o mască pe față, Akshay s-a concentrat doar pe conducerea soției sale Twinkle la spital. Împărtășind videoclipul, Twinkle a scris: „Drumuri pustii până înapoi de la spital. Vă rugăm să nu vă alarmați, nu sunt pe cale să lovesc găleata pentru că nu pot cu adevărat să lovesc nimic! #Sundayshenanigans"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu