duminică, 29 martie 2020

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, s-a angajat să sprijine financiar 25.000 de salariați zilnici din industria cinematografică, ca urmare a blocajului național, potrivit Federației Angajaților Cine din India


"Fundatia Salman’s Being Human a prezentat pentru a ajuta lucrătorii salariați zilnic. Ne-au sunat acum trei zile. Avem aproximativ 5 lucrători lakh din care 25.000 au mare nevoie de ajutor financiar. Fiind Fundația Umană au spus că se vor ocupa de acești lucrători Au cerut detalii despre acești 25.000 de lucrători, deoarece vor să se asigure că banii ajung direct în aceștia ", a spus Tiwari pentru PTI.

 Coronavirus Outbreak: Salman Khan vows to financially support 25,000 Bollywood daily wage workers amid nationwide lockdown
"Restul de 4.75.000 de lucrători pot supraviețui timp de aproximativ o lună. Avem deja pachete de rații uriașe pentru toți lucrătorii, dar, din păcate, din cauza blocajului, nu pot veni aici să-l colecteze. Ne gândim la modalități de a ajunge la ei ”, a adăugat el.

Tiwari a declarat că FWICE a adresat mai mulți actori și realizatori pentru a contribui.

"Am scris scrisori și, de asemenea, am trimis mesaje către diverse persoane din industria cinematografică pentru a veni în față și a ajuta lucrătorii, dar nu am primit niciun răspuns de la ei. Producătorul Mahaveer Jain s-a oferit să ofere ajutor în ceea ce privește produsele alimentare și produsele esențiale, " el a adăugat.

La începutul săptămânii, producătorii și actorii, printre care Karan Johar, Taapsee Pannu, Ayushmann Khurrana, Kiara Advani, Rakul Preet Singh, Sidharth Malhotra și Nitesh Tiwari și-au angajat sprijinul pentru o nouă inițiativă care vizează sprijinirea salariilor zilnici.

Inițiativa „I Stand With Humanity”, demarată de organizații - Asociația Internațională pentru Valorile Umane, Fundația Art of Living și Industria Indiană de Film și Televiziune, va oferi familiilor lucrătorilor salariați zilnici 10 zile de hrană esențială.

Pe 18 martie, Guilda Producătorilor din India a anunțat că au înființat un fond de ajutor pentru salariile zilnice afectate de închiderea producțiilor de filme, televiziune și web pe fondul pandemiei coronavirusului.

Decizia lor a venit după ce mulți cineaști, printre care Sudhir Mishra, Vikramaditya Motwane și Anurag Kashyap, au ridicat îngrijorarea cu privire la impactul închiderii asupra salariaților zilnici.

Potrivit Ministerului Sănătății, numărul total de cazuri COVID-19 s-a ridicat duminică la 979, numărul morților urcând la 25.

Data actualizată: 29 martie 2020 15:49:37 IST

Etichete: Being Human Foundation, Bollywood, Buzz Patrol, BuzzPatrol, Coronavirus focar, Federation of Western Indian Cine Employees, FWICE, Lockdown, Premierul Narendra Modi, Salman Khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu