sâmbătă, 25 aprilie 2020

ALTA SCHEMA UNDE E TIGER?

Ace Of Hearts: Stars Fund The Corona Fight, Akshay 'Khiladi' Kumar dispune de un Covid-19 Blockbuster
O națiune aflată sub închidere. Milioane care se luptă pentru minimul gol. Iar industria cinematografică din India a cuprins caritate ca niciodată.
Giridhar Jha 04 mai 2020
Facebook
Stare de nervozitate
Google +
LinkedIn
WhatsApp
Ace Of Hearts: Stars Fund The Corona Fight, Akshay 'Khiladi' Kumar dispune de un Covid-19 Blockbuster
Akshay Kumar Rs 28 crore; Salman Khan Rs 15 crore

Filantropia lemnului

    Akshay Kumar 28 crore

    Bhushan Kumar 11 crore

    Prabhas 4 crore

    Pawan Kalyan 2 crore

    Mahesh Babu 1,25 crore

    Chiranjeevi 1 crore

    Nagarjuna 1 crore

    Vicky Kaushal 1 crore

    Kartik Aaryan 1 crore

    Varun Dhawan 55 lakh

    Rajinikanth 50 lakh

    Kapil Sharma 50 lakh

***

În acest an, Akshay Kumar se pierde cel mai mult printre contemporanii săi din Bollywood în ceea ce privește colecțiile de box-office, în tonul de 700-800 crore Rs, conform unei estimări conservatoare. Izbucnirea COVID-19 a aruncat o umbră mare în trei dintre filmele sale cu buget mare (Sooryavanshi, Laxmmi Bomb și Prithviraj), care au fost lansate în 2020. Dar acest lucru nu l-a descurajat să își dezlege șirurile de poșetă pentru o cauză „nouă”.

„Khiladi” Kumar, cunoscut pentru că a furnizat în medie trei sau patru hituri în fiecare an în ultimii ani, a contribuit până acum la 28 de crore-Rs 25 de crore la PM Cares Fund și Rs 3 crore la Brihanmumbai Municipal Corporation (BMC) - la ajuta la combaterea pandemiei.

„Acesta este acel moment în care tot ce contează este viața oamenilor noștri”, a scris Akshay pe conturile sale de socializare, pentru a fi repede în grabă soția sa Twinkle Khanna. „Omul mă face mândru. Când l-am întrebat dacă este sigur că este o sumă atât de masivă și că trebuie să lichidăm fonduri, el a spus: „Nu am avut nimic când am început și acum că mă aflu în această poziție, cum pot să împiedic să fac orice Pot pentru cei care nu au nimic? ”, A scris autorul transformat în actriță.

Pe fondul pandemiei, Akshay a ridicat barba pentru samariteni buni într-o industrie în care cineastii și actorii bogați nu s-au ferit de parsimonie. De-a lungul anilor, mai multe vedete indiene au ajuns pe listele globale ale celebrităților cu cele mai mari câștiguri, dar în trecut, mai rar, au răspuns atât de repede unei calamități cum au făcut-o de data asta. Contribuind individul lor în lupta împotriva contagiunii, majoritatea au acordat sprijin în felul lor. În afară de a face donații în numerar, fac și o mulțime în natură: aranjarea de kituri de siguranță pentru războinici corona și mâncare și rații pentru persoanele defavorizate. OK DAR ALEGEREA NOSTRA ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu