sâmbătă, 25 aprilie 2020

Pyaar Karona din Salman Khan, Teri Mitti de Akshay Kumar, Thahar Ja din Ajay; Votează pentru melodia ta preferată COVID 19 Salman Khan, Akshay Kumar și Ajay Devgn au lansat trei melodii diferite pentru a aduce pozitivitate pe fondul pandemiei Coronavirusului. Pyaar Karona, Teri Mitti și Thahar Ja, ne spun cea mai preferată melodie.

În mijlocul Coronavirus, negativitatea este răspândită pe rețelele de socializare și, din moment ce nu se lansează filme noi, fanii superstarului de la Bollywood nu au, de asemenea, nimic de făcut. Pe fond, toate cele trei superstaruri de la Bollywood, Salman Khan, Akshay Kumar și Ajay Devgn, au apelat la muzică pentru a răspândi o oarecare pozitivitate pe fondul pandemiei COVID 19. În timp ce Salman, care stă la gospodăria sa Panvel, a venit cu o melodie rap Pyaar Karona, Akshay a adus un omagiu medicilor, polițiștilor cu melodia sa Teri Mitti.

Acum, Ajay Devgn a împărtășit și interpretarea sa muzicală asupra situației Coronavirus din țară cu melodia sa Thahar Ja. În timp ce toate cele trei melodii se refereau la reunirea Indiei și a Indienilor, pe fondul unei crize globale în materie de sănătate, fanii au făcut dragoste pentru toți. Salman l-a călcat pe Pyaar Karona însuși și a scris versurile cu Hussain Dalal. Pe de altă parte, melodia lui Akshay a fost croită de B Praak, iar versurile melodiei au fost schimbate pentru a plăti un omagiu potrivit medicilor care luptă cu COVID 19 și sunt războinici de prim rang.

Citește și | Cântecul lui Ajay Devgn, Thahar Jaa, cu fiul lui Yug, este un apel pentru ca oamenii să facă pauză, să reflecteze și să se roage pe fondul coronavirusului

Ajay, pe de altă parte, și-a dorit ca oamenii din țară să se oprească și să reflecte asupra vieții pe fondul blocajului și să petreacă timp cu familia pentru care se află în spatele succesului. Toate cele trei superstaruri și-au folosit popularitatea pentru a răspândi un mesaj comun de unitate în aceste timpuri haotice și au lăudat eroii lui COVID 19 cu gesturile lor muzicale. Cu toate acestea, am dori să aflăm de la tine despre melodia pe fondul Coronavirusului care ți-a plăcut cel mai mult. Așadar, între Pyaar Karona de la Salman, tributul Teri Mitti de la Akshay și Thahar Ja de la Ajay, care este melodia pe care ai iubit-o cel mai mult. Mergi mai departe și votează-ți acum!

Blocarea nu merge atât de bine? Noi suntem aici pentru tine. Povestește-ne poveștile despre izolare proprie în mod anonim aici.
Salman Khan’s Pyaar Karona, Akshay Kumar’s Teri Mitti, Ajay’s Thahar Ja; Vote for your favourite COVID 19 song

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu