joi, 23 aprilie 2020

Bollywood

Ultimele noutăți Bollywood: Alia Bhatt sau întâlnită pe Mahesh Bhatt, prima viziune a melodiei speciale pentru Akshay Kumar pentru medici și altele

În orașul de astăzi din Bollywood, Akshay Kumar a prezentat prima versiune revizuită „Teri Mitti” pentru îngrijirea medicamentelor care se ridică împotriva coronavirusului și Aliei Bhatt o familie familială, inclusiv Mahesh Bhatt

    Echipa Web ADN 23 aprilie 2020, 05:53 PM IST

Astăzi în trendul tău bollywood, Alia Bhatt și-a întâlnit membrii familiei, inclusiv mama Soni Razdan și tatăl Mahesh Bhatt. Între timp, Akshay Kumar a dezvăluit prima imaginați-vă o vânzare viitoarei melodii „Versiunea revizuită a lui Teri Mitti”, creată special pentru îngrijirea medicamentelor luptă cu COVID-19.

Deepika Padukone, urmează îngrijirea să vorbească cu șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Dr. Tedros, un amânat-o la nesfârșit, după ce a primit o acțiune în consecință. Între timp, Katrina Kaif s-a angajat să sprijine salariile zilnice în districtul Bhandara din Maharashtra. Pe de altă parte, complexul lui Vicky Kausha; a fost sigilat după ce a fost depistat un caz de coronavirus.

1. Mahesh Bhatt dezvăluie că Alia Bhatt l-a cunoscut pe Soni Razdan și cu el în urmă cu câteva zile, dar ...
Mahesh Bhatt dezvăluie că Alia Bhatt l-a cunoscut pe Soni Razdan și cu el în urmă cu câteva zile, dar ...
1/5

Mahesh Bhatt a vorbit despre modul în îngrijire Alia Bhatt a reușit să vină în întâmpinarea lui și a unei vânzări de soții, Soni Razdan, poate rămâne în urmă.

2. Conversația Deepika Padukone cu șansă OMS în ceea ce privește sănătatea mintală a încredințat nesfârșitului din cauza „circumstanțelor inevitabile”
Deepika Padukone
2/5

Rapoartele oficiale afirmă că se vorbește de Deepika Padukone cu șeful OMS în ceea ce privește sănătatea mintală a încurajat nesfârșitul, din cauza „circumstanțelor inevitabile”. Același funcționează o scurtă perioadă de timp după ce acționează o primire acceptabilă pentru că a vorbit cu Dr. Tedros, îngrijește-ți un acuzat de înșelăciune de a face internauți.

3. Katrina Kaif se angajează să sprijine salariul zilnic în districtul Bhandara din Maharashtra
Katrina Kaif se angajează să sprijine salariile zilnice din districtul Bhandara din Maharashtra
3/5

Zile după ce Salman Khan a acordat un lucrător acordat salariaților zilnici, Katrina Kaif a ieșit și-a acordat un câțiva din districtul Bhandara din Maharashtra.

4. Vicky Kaushal, complex de aparte lui Kashmera Shah, sigilat parțial după teste de 11 ani pozitive pentru coronavirus
Vicky Kaushal, Kashmera Shah
4/5

După ce un copil de 11 ani a fost detectat coronavirus pozitiv în apropierea complexului Vicky Kaushal, zona a fost parțial închisă.

5. Akshay Kumar reînnoiește „Teri Mitti” pentru medici, cântec îngrijiri speciale va fi dezvăluit mâine
Akshay Kumar revigorează
5/5

Akshay Kumar i-a oferit un cântecului său „Teri Mitti” melodia lui Kesari pentru o medicină onora care îngrijește tratamentul coronavirusului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu