joi, 23 aprilie 2020

WOW

Este cunoscut faptul că Jacqueline Fernandez se numără printre acele celebrități care stau la ferma Salman Khan din Panvel. Ea a împărtășit fotografii și videoclipuri filmate la ferma de pluș în timp ce se distra în timpul carantinei auto. Între timp, cu câteva zile în urmă, Salman a ajuns pe paginile sale de socializare și a împărtășit câteva fotografii și un videoclip în timp ce călăreau. De asemenea, și-a sărutat calul preferat și a mușcat și pe iarbă.

Cu ceva timp în urmă, Jacqueline a postat câteva fotografii în care apare același cal în timp ce mergea la plimbare în mijlocul răsăritului soarelui. Actorul este văzut îmbrăcând un aspect elegant, purtând un tricou alb, cu pantaloni crem și cizme cu genunchi înalți. Jackky, cum este numită cu drag, a dat și un selfie cu calul. Și-a titrat postarea ca „Selfie King! Amicul meu de răsărit”.

Vezi fotografiile ei de mai jos:

Între timp, pe fața lucrării, Jacqueline va fi urmărită în filmul original Netflix Mrs Serial Killer. În filmul thriller, actorul va fi văzut alături de Manoj Bajpayee și Mohit Raina. Regizat de Shirish Kunder, filmul va fi difuzat pe 1 mai 2020.

În timp ce vorbea cu DNA After Hrs, Jacqueline a dezvăluit cum a ajuns în pielea personajului său pentru doamna Serial Killer. Actorul a împărtășit: "Simt că pentru a fi echipat cu gravitatea fiecărei emoții, este necesar să înțelegem profunzimea. Personajul meu poate fi într-o zonă cenușie și trebuie să fiu pregătit să o pot face în genul care filmul este setat. Am ales să urmăresc filmele care îmi vor trimite frisoane în coloana vertebrală și, de asemenea, unele care au fost provocatoare de gândire. În special, ca tine, The Hunt for the BTK Killer, Mindhunter, Darr, Saath Khoon Maaf, Ahilya și Raman Raghav 2.0 m-au făcut să înțeleg cele mai mici detalii care ar urma să prezinte un personaj de atâtea straturi. "
Jacqueline Fernandez's 'sunrise buddy' is Salman Khan's 'love'; here's proof

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu