luni, 27 aprilie 2020

Did you know Salman Khan wanted a different climax for 'Hum Dil De Chuke Sanam'?

Sanjay Leela Bhansali, regia „Hum Dil De Chuke Sanam”, în care are rolul lui Salman Khan și Aishwarya Rai, este unul dintre cele mai îndrăgite filme din toate timpurile. Chimia electrizantă dintre Salman și Aish a fost punctul cel mai important al filmului. Filmul este special pentru fanii ambilor actori, de vreme ce chimia vieții de bobină s-a împrăștiat în romantismul vieții reale în acea perioadă.

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai iubiți jodi din acea vreme, Salman nu a fost mulțumit de scena culminantă a filmului. De fapt, el și-a dorit un final diferit pe care l-a discutat chiar cu SLB. Scena culminantă a arătat personajul lui Aishwarya care se întorcea la soțul ei (Ajay Devgn) după ce își dă seama că îl iubește și că sentimentele ei pentru Sameer (Salman) s-au schimbat.


Într-un interviu anterior, Salman a spus că nu este de acord cu finalul. El a spus că Bhansali a dezvăluit că dorește un nivel depresiv. Vorbind despre punctul culminant pe care și l-a dorit, Salman a spus că Aishwarya ar fi trebuit să-și lase soțul și să plece cu tipul pe care îl iubea. El a mai adăugat că, dacă ar fi făcut „Hum Dil De Chuke Sanam”, el ar fi lăsat-o să meargă cu tipul pe care îl iubea.

Ei bine, aceasta este o revelație!



Pe planul de lucru, „Radhe” de la Salman a fost pregătit să lanseze acest Eid, dar din cauza pandemiei în curs de coronavirus, filmul a fost amânat. Actorul este în prezent blocat la ferma sa Panvel, în mijlocul blocajului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu