marți, 28 aprilie 2020

Vidya Balan and Salman Khan



Recent, au apărut știri conform cărora Salman Khan a avut Vidya Balan încremenită de corp în platoul unui popular reality show „Big Boss sezonul 11”.

Salman Khan rămâne unul dintre subiectele de top ale bârfelor din cauza performanțelor și filmelor sale.

When Salman Khan body-shamed Vidya BalanEl ar fi transmis comentarii la Vidya Bălan.

Incidentul s-a întâmplat când Katrina Kaif a fost invitată la emisiune pentru a-și promova filmul „Tiger Zinda hai”. Salman le-a cerut participanților să creeze o schiță a Katrinei Kaif.

Toți participanții au făcut schița și Salman și-a împărtășit părerile pe un ton sarcastic. El a spus că schița arată mai mult cu imaginea lui Vidya decât Katrina. Modul în care a spus acest lucru a subliniat că Salman vorbea despre greutatea corporală a Vidya.

Vidya Bălan a fost trolled din cauza fizicului ei, dar nu a reacționat niciodată la asta. Ea a spus odată: „Oriunde te duci, cred că oamenii sunt foarte obsedați de corp astăzi. „Moti” nu este un subiect pentru mine. Dar nu-mi place când oamenii comentează corpul meu. Pentru că dacă vorbesc despre creierul tău ...

Creierele nu se vând, de aceea nu vorbim despre asta. "...

„Nu avem dreptul să comentăm aspectul nimănui. Acest lucru s-a întâmplat de multe ori cu mine. Când mă văd fericit, sunt derutați. Ca femei, atunci când ai succes, acesta este un mod de a te trage în jos. Și nu dau nimănui acea putere ”...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu