marți, 28 aprilie 2020

VEZI: Când Salman Khan a vărsat lacrimi false după ce Shah Rukh Khan a împărțit premiul pentru cel mai bun actor cu el în 1998 Shah Rukh Khan și Salman Khan sunt prieteni încă din anii 90, dar prietenia lor a lovit și fundul rock în câteva ocazii. Aruncați o privire la un eveniment memorabil din viața lor de mai jos. Scris de Pinkvilla Desk 53648 citește Mumbai

Cele două cele mai populare Khan din Bollywood sunt, fără îndoială, Shah Rukh Khan și Salman Khan. Actorii sunt cunoscuți pentru fanii lor masivi care au urmat pe social media și filme de-a lungul anilor care au generat această nebunie. Stelele trăiesc în Bandra Mumbai, iar ziua lor de naștere este un eveniment din calendarul Mumbai. Cu străzile blocate și poliția grea desfășurată, SRK și Salman Khan dovedesc cu fiecare an trecător că baza lor de fani este una fidelă. Actorii sunt prieteni încă din anii 90, dar prietenia lor a lovit și fundul rock în câteva ocazii. Unul dintre ei și-ar aduce aminte de cearta infamă dintre SRK și Salman în 2008.

Cu toate acestea, înainte ca lucrurile să meargă spre sud, erau prieteni atât cu aparatul de fotografiat, cât și pentru asta. Atât de mult, încât Shah Rukh chiar a împărțit premiul pentru cel mai bun actor pe care l-a câștigat pentru Dil toh Pagal Hai în 1998. Da, ai auzit acest lucru. Incidentul s-a întâmplat în momentul în care SRK se afla într-o serie câștigătoare, în timp ce oferea hituri la box office.

Dil Toh Pagal Hai a fost un succes masiv și despre acțiunea și chimia SRK s-a vorbit mult. A bagat premiul la premiile Zee Cine din 1998 și a fost prezentat de prietenul său apropiat Kajol. În videoclip, Salman și SRK pot fi văzute așezate unul lângă altul. Când premiul este anunțat, Shah Rukh Khan și-a sărutat soția Gauri Khan stând lângă el și s-a îndreptat spre scenă. Regizorul târziu, Yash Chopra, este văzut și în videoclip în timp ce îi oferă lui SRK o îmbrățișare călduroasă pentru câștigul său.

Pe scenă, umorul lui SRK a fost în prim-plan în timp ce le-a mulțumit tuturor celor asociați cu filmul. Și-a început discursul de mulțumire spunând: „Sunt foarte răsfățat. Aceasta este prima dată când vin pe scena în care oamenii au mai multe premii decât mine”. El a adăugat: „Este întotdeauna minunat să obții acest premiu. Aș dori, în mod evident, să mulțumesc lui Yash Chopra și întregii unități a lui Dil Toh Pagal Hai pentru că au făcut acest lucru posibil." SRK apoi a schimbat fără probleme subiectul și a spus: "Există un prieten foarte apropiat al meu care continuă să spună: 'Shah Rukh imediat este hamesha premiu milta hai, mujhe nahi milta'. Așadar, o să chem pe scenă un domn care va mulțumi tuturor în numele meu. Pot să merg pe scenă, vă rog Salman Khan. "

Salman, care stătea chiar în primul rând, a zâmbit larg și a venit pe scenă. Când a fost acolo, actorul s-a aruncat amuzat, și-a scos ochelarii și a început să vărsă lacrimi false. El a spus atunci, în mod hilar, "Aș dori să mulțumesc bucătarului lui Shah Rukh, șoferului său și spiritului său. Mulțumesc foarte mult pentru acest premiu Shah Rukh." Discursul lui Salman a lăsat pe toată lumea în scinduri, iar actorul a ieșit de pe scenă cu premiul SRK.

salman khan,shah rukh khan,Nostalgia,Dil Toh Pagal Hai
Vezi mai jos videoclipul SRK și Salman:

Videoclipul vă va aminti cu siguranță cât de departe au ajuns spectacolele de premiere în zilele și vârsta de astăzi. Nu numai că spectacolele de premiere au devenit înflăcărate și de vârf, dar se pare că și-au pierdut credibilitatea de-a lungul anilor. Acestea au fost fără îndoială perioade mai simple, când un număr mare de celebri au participat și la aceste tipuri de spectacole.

Ce părere aveți despre videoclipul de mai jos al lui Salman Khan și Shah Rukh Khan? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Blocarea nu merge atât de bine? Noi suntem aici pentru tine. Povestește-ne poveștile despre izolare proprie în mod anonim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu