joi, 30 aprilie 2020

„Îți va lipsi atât de mult cât de mult ai prețuit faptul că ai făcut parte din viața noastră”: Shah Rukh, Aamir, Kareena aduc un omagiu lui Irrfan

Shah Rukh Khan, Aamir Khan și Kareena Kapoor Khan s-au dus pe paginile de socializare și i-au adus un omagiu lui Irrfan Khan cu mesaje pline de inimă.

 'Will miss you as much as cherish fact you were part of our lives': Shah Rukh, Aamir, Kareena pay tribute to Irrfan

Shah Rukh Khan și Aamir Khan și-au plătit condoleanțele lui Irrfan Khan la moartea sa. Irrfan a lucrat cu SRK în Billu, care a lansat în 2009. Shah Rukh a luat paginile sale de socializare și a împărtășit un clic sincer invizibil cu Irrfan cu un mesaj sincer. El a scris: „Prietenul meu ... inspirație și cel mai mare actor al timpurilor noastre. Allah binecuvântează-ți sufletul Irrfan bhai ... îți va lipsi la fel de mult încât prețuiești faptul că ai făcut parte din viețile noastre." पैमाना कहे है कोई, मैखाना कहे है दुनिया तेरी आँखों को भी, क्या क्या ना कहे है "Love u"
Chiar și Aamir a tweetat dând laude la marele actor. El a scris: "Foarte trist să aud despre dragul nostru coleg Irrfan. Cât de tragic și de trist. Un talent atât de minunat. Condoleanțele mele sincere pentru familie și prieteni. Mulțumesc, Irrfan pentru toată bucuria pe care ai adus-o în viața noastră prin munca ta. Veți fi amintit cu drag. Iubire. A. "
 De asemenea, Salman Khan a împărtășit o fotografie de aruncare și a scris: „Pierdere mare pentru industria filmului, fanii săi, cu toții, în special familia lui. Inima mea iese în familia lui. Fie ca Dumnezeu să le dea putere. Odihnește-te în pace, fratele tău va fi mereu să fie ratat să nu fie în toate inimile noastre .. 
 Kareena Kapoor Khan, care a lucrat cu Irrfan o singură dată în Angrezi Medium lansat anul acesta a împărtășit un BTS încă din film. Ea a scris: „A fost o onoare absolută domnule odihnește-te în pace”
Uită-te:
Irrfan suferise de o tumoră neuroendocrină în 2018 și fusese tratat la Londra. Luni, actorul a fost internat în UCI a Spitalului Kokilaben după ce a suferit de infecție la colon. A murit la vârsta de 54 de ani și este supraviețuit de soția Sutapa Sikdar și de fiii Babil și Ayan.
R.I.P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu