vineri, 24 aprilie 2020

Salman Khan este singur din cauza Rekha? Citiți pentru a ști mai multe


Mumbai: Când fanii celui mai „dorit” burlac de Sallywood Khan îl așteaptă cu nerăbdare să meargă pe culoar, cuiva nu știe că Rekha este motivul pentru care actorul a ales să rămână singur până în prezent.

În cadrul reality-show-ului „Bigg Boss”, legendarul actriță Rekha a dezvăluit că Salman era cu capul peste călcâie îndrăgostit de ea și voia să se căsătorească cu ea.

În urma acestei revelații, gazda „Bigg Boss” Salman Khan și-a acceptat dragostea pentru Rekha și a spus că ea este motivul pentru care este singur până în prezent.

Salman se înroși și spuse: „Kafi laga tha mereko, kafi. Shyad isiliye Maine shaadi nahi ki. "

Mai devreme într-un interviu, Salman Khan a dezvăluit, de asemenea, că Rekha era vecinul său și că era atât de fascinat de frumusețea ei, încât obișnuia să participe la cursurile ei de yoga doar pentru a vedea o privire.

Rekha a dezvăluit și în reality-show-ul că atunci când Salman avea doar șapte ani, obișnuia să o urmeze pe bicicletă în timpul plimbărilor de dimineață.

Dezvăluind zgomotul lui Salman asupra ei, Rekha a spus: „Main walk pe jaati this subah subah and you (Salman Khan) bas che saat saal mein, usly jyada nahi, you cycle chalatein the ... Unko maalum hi nahi tha ki unko usi while mujhse ishq hogya tha. "

Salman Khan și Rekha au jucat împreună pentru prima dată în filmul „Biwi Ho Toh Aisi”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu