joi, 30 aprilie 2020

Salman Khan seeks forgiveness from the late Rishi Kapoor.

S-a spus că o altă controversă asupra lui Salman Khan nu a fost mulțumită de Rishi Kapoor pentru un spațiu pe care veteranul l-a avut cu cumnata lui Salman, Seema Khan, soția lui Sohail Khan la recepția de nuntă a lui Sonam Kapoor. Poveștile care implică ruptura lor, presupuse săpături și petice au dominat morile de bârfă de atunci.

Khans și Kapoors au fost abia observați împreună, pe fondul presupusei rifturi, deși acum se pare că Salman Khan a făcut un gest conciliator.

Între timp, numeroase alte vedete din industria filmului și-au adus tributurile în timp ce exprimau șoc pentru dispariția sa și transmiteau condoleanțe familiei.

Actorul veteran Rishi Kapoor, care suferea de leucemie din 2018, a decedat joi în Mumbai. Avea 67 de ani.

Familia sa a lansat următoarea declarație:

    Dragul nostru Rishi Kapoor a murit în mod pașnic, la 8:45 am IST astăzi în spital, după o luptă de doi ani cu leucemie. Medicii și personalul medical de la spital au spus că i-a ținut distrați până la ultimul moment.

    El a rămas jovial și hotărât să trăiască la maxim, prin doi ani de tratament pe două continente. Familia, prietenii, mâncarea și filmele au rămas în centrul atenției sale, iar toți cei care l-au cunoscut în această perioadă au fost uimiți de modul în care nu a lăsat boala să-i treacă mai bine.

    El a fost recunoscător pentru dragostea fanilor săi care a revarsat din lume. La trecerea lui, toți ar înțelege că ar dori să fie amintit cu un zâmbet și nu cu lacrimi.

    În această oră de pierderi personale, recunoaștem, de asemenea, că lumea trece printr-o perioadă foarte dificilă și tulburată. Există numeroase restricții în ceea ce privește circulația și adunarea în public. Am dori să solicităm tuturor fanilor săi și binecuvântătorilor și prietenilor familiei să respecte, în mare măsură, legile în vigoare.

Rishi Kapoor's demise: Salman Khan says 'kaha suna maaf' while sending strength to family
    El n-ar avea altfel.

Rishi Kapoor a fost internat miercuri la Spitalul Fundației HN Reliance din Mumbai. Fratele său Randhir Kapoor afirmase că se confruntă cu dificultăți în respirație și vorbire. Actorul veteran fusese diagnosticat cu cancer în 2018 și a fost supus unui tratament aproape un an în SUA.

Rishi Kapoor s-a aruncat la faimă cu rolul unui actor copil în tatăl său, filmul legendarului actor regizor Raj Kapoor, Mera Naam Joker, care l-a obținut un premiu național pentru cel mai bun actor pentru copii în 1970.

Pretenția sa la faimă a fost Bobby alături de Dimple Kapadia, regizat și de tatăl său, un film în care imaginea sa romantică i-a dat stea peste noapte în 1973.

Nagina, Karz, Chandni, Sagar, Kabhi Kabhi, au fost câteva dintre lucrările sale notabile.

În ultimii ani, spectacolele sale în filme precum Student of the Year, Do Dooni Chaar, Kapoor & Sons, D-Day, 102 Not Out și Mulk au fost apreciate.

Rishi Kapoor este supraviețuit de soția sa actor Neetu Kapoor, cu care a făcut mai multe filme, fiul Ranbir, una dintre vedetele de top ale industriei în acest moment și fiica Riddhima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu