joi, 30 aprilie 2020

Salman Khan este în căutare de aspecte Bollywood în timpul blocării, motivul este încălzirea inimii Salman Khan a ajutat aspectele de la Bollywood și a depus bani în conturile lor în mijlocul blocajului care a avut un impact negativ asupra mijloacelor de trai ale acestora.

Bollywood a fost foarte receptiv în timpul blocajului la nevoile deținute și nu a reușit să-i ajute. Unul dintre cei care au ajutat este Salman Khan, care i-a ajutat activ pe cei care sunt profund afectați de criză din cauza Coronavirus.

Salman Khan a contribuit cu persoanele defavorizate în această perioadă dificilă din cauza blocajului. Acum, actorul a întins și o mână generoasă pentru look-urile bollywoodiene care se confruntă cu o criză din cauza lipsei de muncă. Actorul a făcut plăți direct în conturile lor pentru a-i ajuta să iasă financiar.

Blocarea a avut un impact negativ asupra comunității salariale zilnice și a câștigurilor multora. Salman Khan s-a angajat să ajute 25.000 de salariați zilnici ai FWICE. Aceasta nu are o contribuție mică. De asemenea, actorul a răspândit conștientizarea virusului și a împărtășit videoclipuri informative îndemnând oamenii să respecte legea.

Într-o nouă mișcare, actorul a intrat la Asociația All India Look-Alike. Vestea a venit de la Prashanth Walde, care este aspectul lui Shah Rukh Khan, iar el a dezvăluit mișcarea generoasă a actorului. Aspectele din Bollywood au fost fără locuri de muncă în timpul blocajului, deoarece toate formele de muncă s-au închis activ și la nesfârșit.

Prashanth a dezvăluit că în India există 162 de analize și Salman a adresat individual tuturor și a depus Rs 3000 în conturile lor în cadrul Ființei umane. Nu doar că în zilele următoare vor mai fi depuse alte 3000 de lei în conturile lor și toți primesc cupoane Rs 2000 pentru a cumpăra produse alimentare.
Blocarea a afectat multe mijloace de trai, unele mai mult decât altele. Celebritățile au încercat să îi ajute pe cei care sunt afectați financiar de blocaj. Și Salman Khan a ajutat lucrătorii salariați zilnici și la cinematograf, făcând transferuri direct în conturile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu