joi, 30 aprilie 2020

Salman Khan îndeamnă oamenii să ia măsurile de precauție necesare pentru a rămâne în siguranță Salman Khan îndeamnă oamenii să ia măsurile de precauție necesare, să rămână în siguranță

Superstarul Bollywood, Salman Khan, a făcut din nou apel la oameni să ia măsurile de precauție necesare și să rămână în siguranță pe fondul pandemiei coronavirusului.

În mesajul său video, actorul Bharat a spus: „În momente ca acestea, singurul lucru care contează este sănătatea ta și a familiei tale.”

El a continuat să spună: „Până la descoperirea unui vaccin, săpunul este speranța noastră. Spălați-vă frecvent pe mâini și rămâneți protejați.

„Apelul meu la voi este să luați măsurile de precauție necesare și să rămâneți în siguranță”, a îndemnat oamenii.

În prezent, Salman Khan se autoizolează cu membrii apropiați ai gospodăriei sale Panvel, de când India a anunțat închiderea la nivel național.

Actorul Dabangg, care consideră că această experiență a fost similară vieții din casa Bigg Boss, cu excepția eliminărilor, a lansat recent cântecul Pyaar Karona cu temă coronavirusă pentru a crea conștientizarea oamenilor cu privire la boală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu