joi, 30 aprilie 2020

Salman transferă bani în conturile zilnice ale lucrătorilor; Asistentul de regizor se confirmă cu Screenshot!

Virusul îngrozitor a adus lumea în stop și multe națiuni încearcă tot posibilul să combată acest virus. Guvernul a încercat tot posibilul să conțină situația, deoarece lucrătorii salariați zilnic continuă să lupte cu șomajul.
Salman Khan a oferit încă o dată o mână de ajutor pentru persoanele care au fost afectate de blocare și, în timp ce lupta cu noul coronavirus continuă, lucrurile par să se transforme în favoarea lucrătorilor din industrie și, de asemenea, a celor care lucrează în industria cinematografică indiană.
Fără să facă vreun mare anunț, Salman a transferat banii direct în conturile lucrătorilor zilnici din industria filmului. ONG-ul Being Human de la Salman Khan a efectuat plăți directe lucrătorilor care îi vor ajuta să rămână mai puternici în timpul acestei pandemii.
A început cu peste 25.000 de lucrători din industria filmului. Acum, director adjunct din industria filmelor și televiziunilor, Manoj Sharma a trimis o captură de ecran a unui mesaj de la banca sa care a declarat o sumă X de fonduri transferate în contul său prin intermediul ființei umane.
Un raport anterior din SpotboyE a declarat că președintele FWICE, BN Tiwari și secretarul Ashok Dubey i-au oferit lui Salman o listă de lucrători, iar actorul a demarat imediat procesul de transfer de fonduri prin intermediul ONG-ului său fiind Human. Inițial, superstarul a fost oferit cu o listă de 19.000 de lucrători, dar 3000 dintre aceștia erau deja ajutați de o altă casă de producție.
Deși statul a văzut o blocare de mai bine de o lună acum, Salman Khan este blocat la ferma sa Panvel, departe de agitația vieții orașului, nu este neobișnuit.
Se presupune că Salman are 20 de persoane aflate în proprietatea sa, iar zvonul său iubit Iulia Vantur locuiește cu actorul „Dabangg”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu