joi, 23 aprilie 2020

Tatăl lui Salman Khan, Salim Khan, reacționează la rapoartele care susțin că a prăbușit regulile de blocare pentru plimbarea de dimineață a „rutinei” sale Salim Khan a spus că în fiecare dimineață merge să hrănească porumbeii și el îl practică de ani buni. Dar de când s-au ridicat obiecții, el a încetat să mai iasă.



New Delhi: Miercuri, tatăl superstarului Salman Khan, Salim Khan, a înregistrat un trend mare după ce reportajele de presă au afirmat că iese din casa sa din Bandra Mumbai pentru plimbări dimineața pe fondul blocajului. De îndată ce rapoartele au apărut în titluri, oamenii au început să o obiecteze, deoarece mulți au crezut că el respinge regulile de blocare. Cu toate acestea, într-un interviu acordat Zee News, Salim Khan a spus că „nu este o problemă internațională” și că a încetat deja să iasă, în ciuda faptului că a avut un permis special.
Scenaristul veteran, în vârstă de 84 de ani, a spus că în fiecare dimineață merge la hrana porumbeilor și îl practică de ani buni. Dar de când s-au ridicat obiecții, el a încetat să mai iasă. El a adăugat, de asemenea, că a primit permisiunea autorității pentru a ieși la plimbare.
„Mă mir că oamenii creează o problemă. Încă pot vedea oameni care ies din casele lor, duc animalele de companie la plimbare, dar nimeni nu ridică obiecții față de ei ”, a adăugat Salim Khan.
În timp ce Salim Khan stă în prezent în Mumbai, restul familiei, inclusiv Salman și surorile sale Alvira și Arpita sunt blocate în ferma lor Panve
Salman Khan's father Salim Khan reacts to reports alleging he flouted lockdown rules for his 'routine' morning walk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu