miercuri, 22 aprilie 2020

Ziua Pământului 2020: De la Katrina Kaif pe plajă până la Salman Khan într-un deșert, iată celebrități din Bollywood care iubesc minunatul aer liber

Deoarece lumea sărbătorește astăzi a 50-a Ziua Pământului, cele mai strălucite stele ale Bollywoodului au luat un moment pentru a aprecia natura mamei și toate elementele ei. Cu toate stelele noastre aflate în momentul de față, am dezgropat doar cele mai bune fotografii de aruncare, fie ea, Katrina Kaif, pe plajă sau Salman Khan, într-un deșert, Ranveer Singh înălțat în Alpi Elvețieni până la Ranbir Kapoor, văzând obiectivele turistice și sunetele. din savane. Aceste stele Bollywood iubesc minunatele aer liber și aceste imagini dovedesc că sunt cele mai fericite atunci când una cu natura și mediul înconjurător.
02/9 Katrina Kaif se distrează pe o plajă însorită

Frumusețea Bollywood Katrina Kaif este destul de gagica de plajă. Actrița, care și-a pus mereu corpul în bikini, îi place să plece spre cele mai însorite plaje de pe glob și chiar a sunat la o zi de naștere pe un mal cu nisip curat.
03 / 9Anushka Sharma și Virat Kohli merg la drum în pădure

Cuplul de putere Anushka Sharma și Virat Kohli s-au aruncat în afara orașului pentru a petrece blocajul în satul Jirad, unde pot fi mai aproape de natură și departe de orașul aglomerat. Abia târziu anul trecut, cuplul și-a petrecut timpul călcând în Himalaya și chiar aventurându-se adânc în pădurile din Noua Zeelandă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu